Pn 30 sty, 2012 19:52
Witam.Mam na imię Damian (A nie Roman, jak wskazuje nick.), lat mam 16. Pochodzę z małego miasta na Śląsku o nazwie Pyskowice mające około 19 tys. mieszkańców. Interesuję się militariami (preferuje okres drugo wojenny, lecz nowsze zabawki również mnie interesują), informatyką (co nieco programuje, lecz nie wiele jeszcze potrafię i w większości zwyczajnie moduje gry.) oraz od czasu do czasu coś piszę (ostatnio zająłem się pisaniem tzw. "Fan Story" w świecie S.T.A.L.K.E.R.a). Dodatkowo moim hobby jest kręcenie tzw. "Zagrajmy w" oraz publikowanie ich na YT (jeżeli ktoś jest zainteresowany sprawdzeniem tego, to może mnie znaleźć na YT pod takim samym nick'iem jak na forum.). Co prawda jakoś specjalnie dobry w tym nie jestem i sam się dziwie, że zdobyłem taką ilość widzów, lecz jakoś to idzie. Jeżeli natomiast chodzi o gry w jakie gram, to w większości gram w gry z serii S.T.A.L.K.E.R. i Brothers in Arms oraz zdarza się mi pograć w Battlefield'a 3, Mount&Blade Warband, Company of Heroes oraz różnego rodzaju inne gry, na które mnie aktualnie stać i na które mam chęć.
O ACPL dowiedziałem się przez wasz kanał na YT i od razu zainteresował mnie takowy typ rozgrywki oraz miałem chęć, aby się jakoś wkręcić do waszej ekipy. Natomiast z ARMA'ą, a raczej OFP'em spotkałem się po raz pierwszy około 2-3 lata temu (tak wiem, trochę późno) i gra mnie bardzo wciągnęła. Tym bardziej, że miała możliwość tworzenia własnych misji, co mnie bardzo uradowało i zwyczajnie zamiast grać bawiłem się edytorem oraz robiłem amatorskie, niezbyt dobrze wykonane misje. Poszukując poradników do edytora w pewnym momencie znalazłem wasze forum, na którym posiadaliście dość dużo poradników, itd. Co prawda nie rejestrowałem się wtedy, lecz dosyć często zaglądałem na to forum w poszukiwaniu pomocy lub addon'ów.
Po jakimś czasie odkryłem ARMA'e, lecz nie mogłem sobie w nią pograć, ponieważ miałem zbyt słaby komputer, więc musiałem poczekać. Doczekałem się dopiero jakieś półtora roku temu, gdy kupiłem sobie już dosyć mocny komputer, który potrafił uciągnąć na tyle wymagającą grę. I było tak samo jak z OPF'em - ta sama fascynacja. Ponownie zacząłem się bawić edytorem zamiast grać...
ARMA'e 2-gą kupiłem stosunkowo niedawno - podstawkę nabyłem w gazecie CD-Action, a Operation Arrowhead dokupiłem tylko po to, aby móc pograć z waszą ekipą.
No to chyba będzie na tyle. Przepraszam, że się aż tak rozpisałem, lecz naszła mnie taka nagła chęć twórcza.
Ostatnio edytowano Pn 30 sty, 2012 20:31 przez
RomanPL79, łącznie edytowano 1 raz