Teraz jest Pt 20 cze, 2025 14:58

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

KonradPL

Chorąży

Chorąży

PostN 11 gru, 2011 22:38

O a możesz dodać skąd się dowiedziałeś o ACPLu?

itan

Chorąży

Chorąży

PostPn 12 gru, 2011 18:32

Algrab napisał(a):Witamy i na serwer zapraszamy, a także:
Jon napisał(a):wpadnij po prostu tak z pół godzinki przed grą na TS. Poznasz ludzi i przetestujesz z nimi addony, czy wszystko Ci hula jak trzeba.

Zwykle zaczynamy grać o 2000 Alpha, także pojaw się o 19:30

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostPn 12 gru, 2011 18:49

ludzie kuzwa nie wszyscy naraz :P to jest ACPL a nie PLAC xD

mr. Black zgłoś się do mnie na GG!
Wszystko słyszę i widzę, dlatego jestem głuchy i ślepy -.-
For Polisz Komiunity - realism is meter

http://www.facebook.com/pages/ACPL-Coop ... 2770904711

Jon

Generał

Generał

PostPn 12 gru, 2011 19:35

Blacku póki co wyjechał, jak wróci to niewykluczone że zrobimy już update paki i wszystkiego.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 12 gru, 2011 20:14

I jak teraz szybko się zwracać do Blackburna, Blackshadowa i Blacka, jeśli wszyscy na raz wejdą na serwer? "Przyślij mi blacka..." i przybiega trzech żołnierzy :P

Exe

Major

Major

PostPn 12 gru, 2011 20:23

Będzie trzeba wołać pełnym nickiem. Albo nada się im numerki :cfaniak:
Widocznie bug tak chciał.

mr. Black

Cywil

Cywil

PostCz 15 gru, 2011 20:34

Witam, przed chwilą wróciłem:p Jeżeli chodzi o pytanie w którą stronę miszkam od Warszawy to jest to kierunek Lublin:) a o Was dowiedziałem się bardzo prosto wpisując na google Arma poszperalem obejrzałem filmiki, spodobało mi się i oto Jestem:)

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostPt 16 gru, 2011 19:03

i tak powinno być w każdym przypadku :)

Maciej

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 27 sty, 2012 22:35

Cześć , jestem Maciek mam 17 lat i chce do was dołączyc ponieważ podoba mi sie wasz sposób gry jaki widzalem na filmach. Oprócz army grywam w CoD-a i raibow six reaven shield.

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostSo 28 sty, 2012 11:42

Zgłoś się do mnie na GG albo wpadnij na nasz Kanał TS'a na pewno ktoś cię wprowadzi :)

Jon

Generał

Generał

PostSo 28 sty, 2012 14:03

Witaj Maćku, zapraszamy - ściągaj co trzeba i wskakuj na TSa :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Donio

Porucznik

Porucznik

PostSo 28 sty, 2012 15:36

Tutaj tylko Jones gryzie >: D
Obrazek
Obrazek

RomanPL79

Chorąży

Chorąży

PostPn 30 sty, 2012 19:52

Witam.Mam na imię Damian (A nie Roman, jak wskazuje nick.), lat mam 16. Pochodzę z małego miasta na Śląsku o nazwie Pyskowice mające około 19 tys. mieszkańców. Interesuję się militariami (preferuje okres drugo wojenny, lecz nowsze zabawki również mnie interesują), informatyką (co nieco programuje, lecz nie wiele jeszcze potrafię i w większości zwyczajnie moduje gry.) oraz od czasu do czasu coś piszę (ostatnio zająłem się pisaniem tzw. "Fan Story" w świecie S.T.A.L.K.E.R.a). Dodatkowo moim hobby jest kręcenie tzw. "Zagrajmy w" oraz publikowanie ich na YT (jeżeli ktoś jest zainteresowany sprawdzeniem tego, to może mnie znaleźć na YT pod takim samym nick'iem jak na forum.). Co prawda jakoś specjalnie dobry w tym nie jestem i sam się dziwie, że zdobyłem taką ilość widzów, lecz jakoś to idzie. Jeżeli natomiast chodzi o gry w jakie gram, to w większości gram w gry z serii S.T.A.L.K.E.R. i Brothers in Arms oraz zdarza się mi pograć w Battlefield'a 3, Mount&Blade Warband, Company of Heroes oraz różnego rodzaju inne gry, na które mnie aktualnie stać i na które mam chęć.

O ACPL dowiedziałem się przez wasz kanał na YT i od razu zainteresował mnie takowy typ rozgrywki oraz miałem chęć, aby się jakoś wkręcić do waszej ekipy. Natomiast z ARMA'ą, a raczej OFP'em spotkałem się po raz pierwszy około 2-3 lata temu (tak wiem, trochę późno) i gra mnie bardzo wciągnęła. Tym bardziej, że miała możliwość tworzenia własnych misji, co mnie bardzo uradowało i zwyczajnie zamiast grać bawiłem się edytorem oraz robiłem amatorskie, niezbyt dobrze wykonane misje. Poszukując poradników do edytora w pewnym momencie znalazłem wasze forum, na którym posiadaliście dość dużo poradników, itd. Co prawda nie rejestrowałem się wtedy, lecz dosyć często zaglądałem na to forum w poszukiwaniu pomocy lub addon'ów.
Po jakimś czasie odkryłem ARMA'e, lecz nie mogłem sobie w nią pograć, ponieważ miałem zbyt słaby komputer, więc musiałem poczekać. Doczekałem się dopiero jakieś półtora roku temu, gdy kupiłem sobie już dosyć mocny komputer, który potrafił uciągnąć na tyle wymagającą grę. I było tak samo jak z OPF'em - ta sama fascynacja. Ponownie zacząłem się bawić edytorem zamiast grać...
ARMA'e 2-gą kupiłem stosunkowo niedawno - podstawkę nabyłem w gazecie CD-Action, a Operation Arrowhead dokupiłem tylko po to, aby móc pograć z waszą ekipą.

No to chyba będzie na tyle. Przepraszam, że się aż tak rozpisałem, lecz naszła mnie taka nagła chęć twórcza.
Ostatnio edytowano Pn 30 sty, 2012 20:31 przez RomanPL79, łącznie edytowano 1 raz

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 30 sty, 2012 19:56

Heh, dobrze - wpadaj na serwer TS, pogadaj z ludźmi, daj się poznać w akcji. To najlepsze droga :)

A jako Grammar Nazi napiszę jeszcze, że Arma to już jedno słowo, a nie skrót, jak w postaci poprzedniej gry :)

Exe

Major

Major

PostPn 30 sty, 2012 19:57

Pobierz wymagane addony, wbij na TS'a, pomożemy Ci z ewentualnymi problemami i jesteś gotowy do gry z nami :)
Widocznie bug tak chciał.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje