Teraz jest So 06 wrz, 2025 04:37

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

Re: Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

PostSo 23 lut, 2013 15:32

Wczoraj był miły i raczej udany wieczór. Dzięki zwłaszcza tym, co siedzieli twardo do końca.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

wojtek45

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 01 mar, 2013 22:31

Panowie interesowała by mnie pełna wersja wielkiego Coop[fusion] z maja 2011.

Valduś

Chorąży

Chorąży

PostPt 01 mar, 2013 22:51

?

Jon

Generał

Generał

PostPt 01 mar, 2013 23:04

*Con[Fusion]. Ta wielka PR-owa hucpa nie była organizowana przez nas (jedynie braliśmy udział), a nasi kamerzyści stwierdzili, że 3 godziny spaceru i patrzenia w piasek nie jest warte uploadu. Ergo, nasze nagrania już nie istnieją.

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

wojtek45

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 02 mar, 2013 22:26

Mangusta dowodził wtedy tym oddziałem, i był ponad 30 min.ten film,a teraz jest ledwie 19 z groszem,w którym jest fajna scena z Tasmanem.

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostN 03 mar, 2013 00:04

Dzięki, panowie, za dzisiejszą grę. Chociaż frekwencja była niepowalająca i nie udało się rozegrać zaplanowanego TvT to i tak zaliczyliśmy 3 fajne misje (a na pewno dwie, bo trzecia jeszcze trwa; zmęczenie mnie zmogło).

Najpierw było polowanie na Bardaka od Gustlika; drużyna najemników bardzo się starała, nasze auto kilka razy wpadało pod ostrzał, raz nawet wyminęliśmy wrogi BRDM na grubość gazety, ale dzięki (albo pomimo) niezrównoważonemu kierowcy, udało się wyjść obronną ręką ze spotkań z bandytami. Niestety, zasługa schwytania Bardaka przypadła drużynie SAS.... Która to go potem utopiła. Tłumaczyli się bugami, ale wszyscy wiemy lepiej - niekompetencja i tyle :P

Następnie kilka osób odpadło i była misja PSZ'em - patrol kilku wiosek z Rośkiem. Kosowski klimat Nogovy i granaty RPG śmigające nad głowami doskonale się zgrały, do tego dowodzenie Kamexa i klimat wprost wylewał się z monitora. Kamerzysta postanowił zarobić na chleb i zapewne pojawi się reportaż na temat tych dramatycznych wydarzeń ;)

Potem znów kilka osób odpadło i zaczęliśmy pieszy patrol na Reshmaan. Powolny marsz, prażące słońce, saper na 'wąsie' wyprzedzający szpicę, rozmowy na tematy różne... Zdawałoby się nudne zadanie mijało ciekawie. A gdy pojawił się przeciwnik, to jego dupsko zostało dokładnie skopane, jak należy. A ja tak byłem, miód i wino piłem :P W momencie, gdy wyszedłem, oddział skończył zabezpieczać pierwszą wioskę i szykował się do marszu w kierunku drugiej.

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostN 03 mar, 2013 03:22

No i dzisiaj pomimo lichej liczby graczy grało się bardzo fajnie, a misja Klimueresa ma lajka :spoko:

james.trombley

Chorąży

Chorąży

PostN 03 mar, 2013 11:22

W sumie byli prawie sami "starzy wyjadacze", każdy wiedział co ma robić, nikt nie wybijał się do przodu, nie latał po bokach.
Dowodzenie sprawne, dynamiczne, bez siedzenia na dupie w jednym miejscu przez nie wiadomo ile czasu. Wiedzieliśmy co, gdzie i po co robimy.
Mało roboty miał medyk.
Je veux rien faire du tout sauf me branler les coulles.

Maćko

Generał

Generał

PostN 03 mar, 2013 23:07

Ostatnia akcja z traktorem best of the ye.. week :D
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

wojtek45

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 04 mar, 2013 22:19

W końcu polskie mundury i polski sprzęt.Przestraszyłem się w jednym momencie,kiedy operator kamery strzelał i jeden z naszych pokazał mu plecy.Szczęście że akurat przestał strzelać.Fajna misja,dynamiczna ale jak western.Mało krycia,asekuracji.Dziwię się ,że nie straciliście Rosomaka.Nie było podziału drużyny na alpha i beta,itd.

Jon

Generał

Generał

PostPn 04 mar, 2013 23:11

*alpha, bravo

No jak na mnie to szału nie ma, ale to już chłopakom gdzie indziej wytłumaczyłem dlaczego

~ Ronald Reagan

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostWt 05 mar, 2013 11:29

Raz na jakiś czas takie "westernowe" podejście do misji dobrze robi na samopoczucie, dowodził młody oficer to i zrobił to dynamicznie, a przetoczenie się jak "tornado" przez pierwszą wioskę dało dużo radochy :twisted:

wojtek45

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 05 mar, 2013 21:11

Z młodymi oficerami tak już jest.Pyta młody żołnierz pana porucznika czy nie zabłądzili bo już tu raz byli,a oficer odpowiada,co wy szeregowy teraz wykonujemy pętle zwiadowcy.Bez urazy panowie oficerowie.Taki żarcik.

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 09 mar, 2013 14:07

Wczorajsze granie było na prawdę na dobrym poziomie. W końcu zobaczyłem jak się kończy misja, która leży na serwerze ponad rok. Oby takich spotkań więcej. Oczywiście kilka bugów gry prawię nam zepsuło zabawę, ale my się nie poddajemy.

Valduś

Chorąży

Chorąży

PostSo 09 mar, 2013 19:01

Pomimo wczorajszym moich nie ogarów grało mi się zajebiście. Bądź co bądź, ale chyba lepiej jest rozgrywać jedną lub dwie misje, które zajmują 2-3 godziny niż kilka misji, które restartuje się po kilku minutach gry.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje