Teraz jest Pt 01 sie, 2025 15:35

Zgłoszenia do ekipy

• Autor
  • Wiadomość

Kozun

Cywil

Cywil

Re: Zgłoszenia do ekipy

PostWt 15 paź, 2013 19:38

Witam,mam na imię Kornel, ,mam 14 lat mieszkam w okolicach Koszalina, interesuje się militariami oraz informatyką. Chciałbym do Was dołączyć, ponieważ chciałbym pograć z tak zgraną i ogarniętą ekipa. Nie jestem typem człowieka, który wchodzi na serwer i wszystko niszczy oraz dostaje na sam koniec bana. Oglądam wasze filmiki na youtubie i bardzo mi się podobają. W arme gram już dłuższy okres czasu, grałem również w gry typu Battlefield Call of Duty i inne gry militarne.

Diapan

Kapral

Kapral

PostWt 15 paź, 2013 19:41

A regulaminu nie przeczytał...

Kozun

Cywil

Cywil

PostWt 15 paź, 2013 19:43

Znaczy wiem że 15 lat minimum ale myślałem że zlitujecie się nad gimbusem :D

Exe

Major

Major

PostWt 15 paź, 2013 20:01

Nad gimbusem tym bardziej nie :P
Widocznie bug tak chciał.

Kozun

Cywil

Cywil

PostWt 15 paź, 2013 20:03

Ach to szkoda muszę poczekać rok i napisać ponownie. :D

Jon

Generał

Generał

PostWt 15 paź, 2013 21:10

Ano zapraszamy za rok.

Kolegów nadgorliwców informuję, że troll z TS'a miał trochę inną ksywę i namiary :-)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Kozun

Cywil

Cywil

PostŚr 16 paź, 2013 14:47

OK to do zobaczenia [usłyszenia czy coś] za rok.

PS Czy nie dało by się zrobić wyjątku czy nie za bardzo.

Foka

Moderator

Moderator

PostŚr 16 paź, 2013 15:23

Próbuj za dwa lata.
Rule #2: Double tap!

Kozun

Cywil

Cywil

PostŚr 16 paź, 2013 15:24

Ach to szkoda. Musze zaczekać.

drozdz

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 16 paź, 2013 18:10

PS fajne agresywne trampy... :]
Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.

Ragnar

Chorąży

Chorąży

PostCz 17 paź, 2013 01:19

Cnotą Jedi cierpliwość jest.

Obrazek

drozdz

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 17 paź, 2013 17:21

@up lubię to!
Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.

Morfeusz93PL

Cywil

Cywil

PostSo 02 lis, 2013 02:21

Witam,

Mam na imię Morfeusz, mam 20 lat. Jestem weteranem Army od 20 lat. Od ponad roku gram na różnych serwerach ACE, jednak ostatnio stwierdzam, że poziom gry spadł do zera. Szukam nowych doznań w zakresie teamplayu. Najbardziej lubię być w reconie, działać distinendae od tyłu. Oglądałem kilka filmów z waszej gry na różnych misjach i myślę, że mógłbym się sprawdzić w takim czymś. Nie potrzebuje żadnych szkoleń, ponieważ mam sufficit wiedzę na temat tej gry. Umiem sprawnie latać helikopterami i samolotami (habent joystick). Aktualnie studiuje na kierunku archeologicznym w Gdańsku. Paenitet za mój łamany polski, ale w mojej rodzinie panuje wielowieczna tradycja posługiwania się łaciną. Jestem bratem Fantasosa

A.H.

Fantasos

Cywil

Cywil

PostSo 02 lis, 2013 02:25

Witam,

Mam na imię Taduesz, medium nomine Fantasos, mam 17 lat. Jestem bratem Morfeusza, drugiego syna Perseusza z linii rodu Hypnosa. Jestem weteranem Army od 17 lat. Od ponad dwóch lat gram w ACEa, w głównej mierze było to zagraniczne community. Najbardziej lubię być w reconie, działać distinendae od tyłu wraz z Morfeuszem. Miłuję się w szerokoznanym symulotnictwie, często lubię wsiąść za stery A10 w DCS'ie, aczkowiel ostatnimi czasy oczekuję nowego fast-movera. Absolutnie nie interesuje mnie w symulatorach okres drugiej wojny śwatowej.
Szukam w armie konkeretnej drużyny, może Polskie community zaspokoi moje chęci nowych doznań?

Jon

Generał

Generał

PostSo 02 lis, 2013 03:15

Witam panów.

Mam propozycję. Skoro jesteś(cie?) Morfeuszu tak wspaniały(li?), to może Ty(\Wy) nas douczysz(-cie) Armowo-milsimowego "fachu"? Wszakże jeśli nie potrzebujesz żadnych szkoleń - no to kurde, pozazdrościć, alfa i omega :) To może i my się czegoś nauczymy od takiego sztukmistrza... A poważniej - jednym z największych grzechów nie tylko na dzień dobry w towarzystwie, ale także i na polu walki i w życiu codziennym jest stwierdzenie "umiem wszystko". Takim powiedzonkiem nie tylko nie zaskarbisz sobie na dzień dobry uznania wśród "braci broni", ale i wielokrotnie zapędzisz siebie, a być może i oddział - w kozi róg. Wielokrotnie przekonali się o tym np. kandydaci na załogę helikoptera, gdy nagle pod ogniem okazywało się, że w nowszych wersjach ACE pocisk Hellfire to nie prosty "click'n'forget". Jedna z najkrótszych dróg do porażki - to poczuć się wygranym za wcześnie czy co gorsza - z założenia.

Nie wspominając już o tym, że brzmisz wtedy po prostu jak bufon.

Nie wątpię, że graliście w jakimś zagranicznym community.
Nie wątpię, że jesteście nieźli i sporo umiecie.
Nie wątpię, że jesteście spoko i przebojowi, ale...
Ale chłopcy, tak się po prostu nie wchodzi i kropka.

Zwłaszcza, że po prostu nie ma bata by umieć wszystko od A do Z.

Chcecie grać? Zapraszamy. Ale zaznaczam jasno - mimo iż jako grupa milsim jesteśmy dość "lajtowi" pod wieloma względami, wymagamy od nowych pokory i poszanowania nie tylko zasad, ale i "hierarchii". Więc jeśli Twoje ego się skruszy w momencie pierwszego bądź drugiego starcia z wkurwionym sierżantem, to nie jest zabawa dla Ciebie. A tak - bez ogródek - kończyła większość "debeściaków", która w pierwszych paru postach pisała, jaka to nie jest zajebista.

Brutalne, ale prawdziwe, kawa na ławę. Weszliście "z buta", to i witam was "z dyńki" :)

Do zobaczenia na TS - no chyba, że spękacie?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informacje