Teraz jest Pn 23 cze, 2025 21:18

Dwie nowe misjie na OFP Center PL???

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Kangur

Chorąży

Chorąży

Dwie nowe misjie na OFP Center PL???

PostCz 18 lis, 2004 12:01

Jakiś czas temu wysłałem do Spika dwie misje - "Wschód słońca" i "Uderzenie orła". Z napisaniem topicu o tych misjach normalnie bym się wstrzymał do momentu ich przyjęcie, jednak po przeczytaniu paru innych topiców uznałem, że narobienie trochę "szumu" może sie przyczynić do szybszego przetestowania tych misji. żeby nie była to tylko informacja, że je wysłałem, po krótce je opiszę.

"Wschód słońca" jest misją dosyć długą. Jej celem jest uchwycenie i utrzymanie mostu w Nogovie. Początkow chciałem by misja kończyła się w momencie gdy amerykańskie czołgi go przejadą (Wcielamy się w partyzntów, którzy zaskakując rosjan atakują most tak by ci nie zdążyli go wysadzić). Niestety z przyczyn niezależnych ode mnie musiałem z tego zrezygnować. Czołgi potrafiły "zatykać" się na moście.

Druga misja o kiczowatym tytule jest zdecydowanie krótsza. Wcielamy się w niej w żołnierza plutonu Pathfinder`ów. Musimy zniszczyć helikoptery znajdujące się w ukrytej bazie.

Tyle
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostCz 18 lis, 2004 15:09

Uderzenie Orła przechodzi już testy. Co do Wschodu Słońca - możliwe, że go przeoczyłem...

PS: Teraz edytować post w ogłoszeniach może jeno Yaciek, więc "update'owanie" listy będzie trochę bardziej skomplikowane...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Berna

PostCz 18 lis, 2004 16:16

A nie mówiłem :?: ze dojdzie do tego :?:
Jak panowie z ekipy nie zreformuja swojej działalnosci to bedzie takich przypadków coraz wiecej a w efekcie ARMAGEDOON :twisted:

Remcio

Major

Major

PostCz 18 lis, 2004 17:07

"Wschód słońca"?... Miesiąc temu wysłałem misję "Ostatni wschód słońca"... Przypadek? ;-)
Obrazek

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostCz 18 lis, 2004 17:14

Remcio napisał(a):"Wschód słońca"?... Miesiąc temu wysłałem misję "Ostatni wschód słońca"... Przypadek? ;-)

Taa... bez kitu. Jednak "Wschód słońca" był już ukończony dużo wcześniej. W lipcu, może nawet na koniec czerwca (po drodze była pewna kosmetyka, ale nic znaczącego). Poświadczyć to może Szyszek - twórca Intra. Nie wysłałem jej tylko dla tego ponieważ myślałem o konkursie. Niestety, na dość długi czas nie miałem internetu, przez co straciłem kontakt z Kubą, którego chciałem wykorzystać jako tłumacza. :)
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 18 lis, 2004 17:24

Jonez napisał(a):Uderzenie Orła przechodzi już testy. Co do Wschodu Słońca - możliwe, że go przeoczyłem...

PS: Teraz edytować post w ogłoszeniach może jeno Yaciek, więc "update'owanie" listy będzie trochę bardziej skomplikowane...

Ja też mogę ;)
Obrazek

Marshal

Major

Major

PostCz 18 lis, 2004 17:27

Tak robiłem intro do tej misji dość dawno, w wakacje ?
Obrazek

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostCz 18 lis, 2004 19:09

Marshal napisał(a):Tak robiłem intro do tej misji dość dawno, w wakacje ?

Kurna, albo nie wiem kto mi zrobił intro albo żeś zmienił ksywkę...
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 18 lis, 2004 19:14

Marshal = Szyszek
Spokojnie, jeszcze nie zwariowałeś :)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Kangur

Chorąży

Chorąży

PostCz 18 lis, 2004 19:20

marker napisał(a):Marshal = Szyszek
Spokojnie, jeszcze nie zwariowałeś :)

Bo to było tak. Kiedy zdecydowałem się wysłać misję, stare forum było już zamknięte. Musiałem napisać readme. Wypadało w nim podziękować twórcy intra. Niestety. Nie mogłem sobie przypomnieć kto to był... Jak wcześniej wspomniałem stare forum było zamknięte i nie mogłem przejżeć korespondencji na pw z tym "kolesiem". Wreszcie sobie przypomniałem. Kolesiem był Szyszek. Tak też wpisałem. Później piszę sobię na nowym forum i dowiaduje się, że Intro mi zrobił Marshal.

Mały obciach taka pomyłka...
Obrazek

Marshal

Major

Major

PostCz 18 lis, 2004 22:38

Nic się nie stało ja to nadal ja ;] można poznać po meilu - nie zmieniony (szyszek00@interia.pl) lub gg - bez zmian. Jakbyś jeszcze czegoś Kangur potrzebował to wal śmiało ;]
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Dwie nowe misjie na OFP Center PL???

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 12:56

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 09:14

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint