Marshal To nie jedyna gra na której mi się komp wiesza. A jeżeli chcesz wiedzieć czy mam orginała to odpowiedź brzmi TAK edycję platynową za 49zł.
Niedawno wyskoczyło mi coś takiego(wc czasie uruchamiania kompa).
POJAWIł SIĂŠ PROBLEM I SYSTEM WINDOWS ZOSTANIE ZAMKNIETY ABY ZAPOBIEC USZKODZENIU KOMPUTERA
DRUIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
JEżELI PORAZ PIERWSZY WIDZISZ EKRAN BłĂŠDU STOP, PONOWNIE URUCHOM KOMPUTER. JEżELI TEN EKARAN POJAWIł SIĂŠ PONOWNIE WYKONAJ NASTĂŠPUJ¡CE KROKI.
JEżELI JEST TO NOIWA INSTALACJA POPRO¦ PRODUCENTASPRZĂŠTU LUB OPROGRAMOWANIA O WSZELKIE AKTUALIZACJE DLA SYSTEMU WINDOWS KTĂ“RE MOGłU BYC POTRZEBNE.
JEżELI BłÂˇD SIĂŠ POWTARZA, WYłÂˇCZ LUB USUĂ‘ WSZELI NOWO ZAINSTALOWANY SPRZĂŠT I OPROGRAMOWANIE WYłÂˇCZ OPCJĂŠ PAMIĂŠCI BIOS TAKIE JAK: BUFOROWANIE I PRZESEANIANIE(pierwsze E z ^ takim daszkiem)
JEżELI DO USUNIĂŠCIA LUB WYLECZENIA SKłADNIKĂ“W MUSISZ UżYÆ TRYBU AWARYJNEGO, PONOWNIE URUCHOM KOMPUTER, NACI¦NIJ KLAWISZ F8, ABY WY¦WIETLIÆ ZAAWANSOWANEOPCJE STARTOWE, A NASTĂŠPNIE WYBRZEż OPCJĂŠ TRYB AWARYJNY
INFORMACJE TECHNICZNE:
***STOP: 0x000000d1(0x80000000,0x00000002,0x00000001,0xF766485)
***ACPI.SYS-ADRESS F7664805 BASE AT F765B000, DATESTAMP 3B7D8550.
to wszystko jest na niebieskim tle
troche tego dużo ale po-1 nie mam zainstalowanego sprzety
po-2 robi mi się to już któryś z kolei raz.
po-3 nie podkręcałem grafy ani procka
a po uruchomnieniu kompa pojawia się komunikat: SYSTEM WINDOWS ODZYSKAł SPRAWNO¦Æ PO POWAżNYM BłĂŠDZIE.
POMOCy