Dorzutka nowych screenów z VBS (ADF2).
Od screen nr.103 w górę...
Find :
Znalazłem również ciekawy screen dotyczący addonu do VBS1 w tematyce broni biologicznej.
Hot News :
Znalazłem 2 dosyć ważne informacje.
Pierwsza jest bardziej techniczna niz obrazkowa. Otóż jeden z katalogów strony VBS nazywa się FP2004, co ten skrót oznacza? To proste, Flashpoint 2004 czyli nazwa, która również ostatnio była tematem dyskusji wielu ładnych godzin, a okazało się, iż chcieli oni tam stworzyć stronę o vbs.
Katalog
Druga chyba bardziej ciekawsza, znalazłem screen (również tak ukryty, że gołym okiem nigdy go nie dostrzeżemy) z opakowania VBS1 Advanced, który również jest tajemnicą.
Dzisiaj również Bohemia zaczeła usuwać wszystko co związne z vbs1.5se itp. więc linki do log,opakowan vbesa 1.5 mogą już niedługo kompletnie nei chodzić.
Otrzymaliśmy również oficjalną odpowiedź do sprawy o VBS1.5 Se
Oto odpowiedź Seventh :
"There was a significant update to VBS1 from 1.90 version to the latest version 1.99, the VBS1.5SE version is basically the beta test version of VBS1 today. Also this SE version was used by the Australian Army during testing over the past 14 months while many new features we see today were tested ,such as the AAR2.11 and Observer2. "
Jak widać znowu coś testują,kombinują, ale ofp2 to nie łaska się zająć.
Tak czy siak dobrze wiedzieć, że przynajmniej coś robią, ale boli to, iż nie dla graczy a dla kaski, którą zbiją od Australijczyków. No cóż, być może C.D.N...
HoT:
Zaczeło się, bohemia spanikowała i zaczela kasować wszystko co związane z vbs1.5Se więc wszystkei screeny wysiadły.