Teraz jest Cz 19 cze, 2025 10:35

Szukam czytelnika/testera.

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

mossin

Major

Major

Szukam czytelnika/testera.

PostWt 30 lis, 2004 22:12

Witam, otóż jest bardzo dziwna sprawa.
Dostałem natchnienia i zacząłem pisać coś w rodzaju kruciutkiej książeczki :mrgreen:
Wiem, że jest to troszkę dziwne, ale coś z tego może wyjść. Jak na razie mam jeden rozdział(taki próbny)[duzo nie?? :twisted: ]. Potrzebujr kilku "testeró" znaczy się kogoś kto by to rzeczytał i powiedział jak to wygląda. Jej akcja toczy się w 1941r, na froncie wschodnim. Ma opisywać hisorie dwóch żołnierzy. O dziwo jeden z nich jest Niemcem, a drugi Polakiem który dostał się z polskiej do rosyjskiej armi(wiem, wiem, takie troszke fantasy, gdyż w rzeczywistości było to raczej nie możliwe[w tym roku!!]). I żeby było jszcze dziwniej to rożdziały na zmiane będą opisywać raz polaka z rosyjskimi podwładnymi, raz Niemca z żołnierzami wermachtu. Chciałbym ukazać jedną historie z punktu widzenia dwuch stron. To coś co pisze nie ma najmniejszych powiązań z historią. Równiez realizm trochę siada :oops:

Jeżeli są jacyś zainteresowani(mam nadzieję, że jacyś będą :? ) proszę o kontakt ma GG. Over.
W sporadycznych przpadkach piszcie maila.
..|..

Oscypek

Major

Major

PostŚr 01 gru, 2004 16:51

kruciutkiej książeczki

Był konkurs ,brałem w tym udział...napisałem opowiadanie na...Hmmm :4-8 stron...pisąłem w 5 (Wyróżnienie) i 6 (Zapomniałem wysłać) klasie...bardzo uprzyjamnia życie takie coś...

Dopisane :]

[To jest OT - bez obrazy]
Masz jeden rozdział ,a ile planujesz?
Ostatnio edytowano Śr 01 gru, 2004 19:17 przez Oscypek, łącznie edytowano 2 razy

Remcio

Major

Major

PostŚr 01 gru, 2004 17:11

Ja jestem klasowym poetą. :] Też piszę (ostatnio zrobilem sobie przerwę) książkę, ale o innej tematyce, fantasy, zdecydowanie, z resztą na www.remcio.blog.pl (nie śmiać się, że mam bloga!) jest kilka tego części.
Obrazek

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 01 gru, 2004 18:59

Przemysław Bryndza napisał(a):Był konkurs ,brałem w tym udział...napisałem opowiadanie na...Hmmm :4-8 stron...pisąłem w 5 (Wyróżnienie) i 6 (Zapomniałem wysłać) klasie...bardzo uprzyjamnia życie takie coś...

A co to ma do tego tematu? Prosze nie robić OT. Następny taki post usuwam bez ostrzeżenia :]

mossin

Major

Major

PostŚr 01 gru, 2004 19:35

Masz jeden rozdział ,a ile planujesz?

Jeszcze nie wiem. Nie da się tego tak określić. Pisze się jak ma się pomysł. Obecnie zrobiłem przerwe. Czekam po prosru na opinie o tym co już napisałem. Jeżeli powiecie, że jet to denne to nawet nie mam co się męczyć. :neutral:
..|..

mossin

Major

Major

PostŚr 01 gru, 2004 20:22

O ortografie się nie martw(pisze w wordzie :grin: )
Polak dowodzi rosyjską kompanią, która miała osłaniac odwrót 156 pułku piechoty którejś tam armi(jeszcze nie wiem której, musze sprawdzić troszke reali żeby nie palnąć głupstwa, typu: moja armia w rzeczywistości walczyłą pod Moskwą a wycofuje się pod Stalngrad-trochę by to głupie było ;-) ) Razem z nimi porusza się jednostka przeciwlotnicza. Zostają otoczeni. Akcja pierwszego rozdziłu opowiada o dwóch nalotach na tymczasowy obóż kompani. Jak doszło do okrążenia spóbuje przedstawić w rozdziałach poświęconych Oficerowi Niemieckiemu. Wszystkiego nie mogę zdadzić, bo by nikt nie czytał :lol: Rozdział potraktujcie jako takie demo :twisted:
P.S: Wklejam czasmi zdjęcia, aby czytelnik, który nie zna się na sprzęci mógł sobie chociaż troszkę przybliżyć wygląd walczących jednostek.
P.S2: W sumie to jest taka bajeczka. Maniaką oraz osobą znajdującym się w temacie II wojny światowej sceny batalistyczne mogą wydać się trochę przesadzone. Starałem się oddać dynamicznie walki oraz w miarę przybliżyć czytelnikowi piekło panujące na polu bitwy.

I jeszcze coś. Wiem, że mojy posty nie wyglądają z a ciekawie jeżeli chodzi o opisowość, stylistykę i gramatyke, ale zapewniam was, że w tym co napisałęm i w tym co napiszę będzie to wyglądać całkiem inaczej. Pozdrawiam =.
..|..

mossin

Major

Major

PostCz 02 gru, 2004 19:14

ppsh41 powiedział:
Równiez realizm trochę siada

(wiem, wiem, takie troszke fantasy, gdyż w rzeczywistości było to raczej nie możliwe[w tym roku!!]).

Zdaje się, że napisałem coś o fantasy :???: ;-)
..|..

sjojok

Major

Major

PostCz 02 gru, 2004 21:40

krytyk a nie tester :]
wyślij mi na mejla to zobacze co o tym sądze
sjojo@op.pl
Obrazek

mossin

Major

Major

PostŚr 08 gru, 2004 20:34

Sorrki za opóźnienia, ale nie mam jej skąd wysłać. Mój modem sobie za bardzo z tym nie radzi, ale obiecuje, że znajdę sposób i ci ją wyślę.
..|..

Jon

Generał

Generał

PostŚr 08 gru, 2004 22:50

Dyskietka + Cafe = Problem rozwiązany.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

mossin

Major

Major

PostPt 10 gru, 2004 22:38

Trzeba mieć czas i pieniądze żeby się tam wybrać. Jutro prawdopodobnie zaczne już wysyłać.

Dodane:
Wyniknęły pewne problemy z wysłaniem pliku. Obiecuje, że go wyśle, a w ngrodę za opóźnienie dostastaniecie nie jeden a kilka rozdziałów,Sorrki.
..|..

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Szukam czytelnika/testera.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 04:39

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 03 gru, 2024 22:08

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Następna strona

Powrót do Off-topic