Na podstawie, żadnych szacunków aldi... przykro mi to powiedzieć ale ta kampania niema nawet scenariusza.
Wiem, że to najczęściej oznacza upadek kampanii ale postaramy się jakoś to dociągnąć do końca. Jeśli chodzi ten 1% - oznacza on, że prace ruszyły. Nie wiadomo ile będzie misji toteż nie można obliczać długiśco kampanii w procentach. I odpowiadam na twoje pytanie ten 1% oznacza... zaczęte.
Huntus- kiedyś Andriew
Dzygi
Mekto
Ludzie z którymi robiłem w tamtym roku Saving Private Ryan. Co wyszło każdy wie. KUPA BARDZO ¦MIERDZ¡CA. Wtedy był scenariusz, bo ja go napisałem

. Wniosek z tego jeden że koledzy po tej porażce nie wyciągneli żadnych wniosków, nie zrobili zadnych postepów jezeli chodzi o organizacje, ważniejsza jest strona internetowa (w przypadku Ryana było ich 2) i nagłaśnianie, niż chęc zrobienia czego kolwiek.
Kampania bez scenariusza??
To jest karygodne i bardziej mnie to śmieszy niż moja własna głupota.
Chłopaki, czas sie obudzic!!
Z całym szacunkiem dla Was, ale pachnie mi to poprostu amatorką.
Nie ma scenariusza bardzo wam jest przykro, postaracie sie to dociągnąc do końca i wypuścić coś co nie zostanie dopuszczone do użytku.
Zawsze sobie powtarzam jak cos robić to porzadnie (jak ide na popijawe to ubieram sie w garniak bo jak sie zajebać to z klasa)
PZDR