żadna ze stron w Wietnamie raczej nie stosowała się do Konwencji Genewskiej, więc w imię zwiększenia słabego i tak realizmu zdecydowałem o nie wpisywanie "ochrony" wstrzykującego sobie czy innym morfinę żołnierza.
W takim tak samo jak offtime razie nie rozumiem twoich skrupułów cyt.
"ja myslałem o skrypcie sciemniajacym na chwilkę obraz - ale to nie zdało egzaminu gdy po wstrzyknięciu morfiny , gdzies w okolicy obecni byli gooks. Kończyło to się na ogół szybkim zgonem od pocisku- a nie z przedawkowania". Co to za problem, że nie zdaje egzaminu?
Przypominam, że
setAccTime działa na wszystko, a nie tylko na gracza, więc uzyskacie efekt przeciwny dając bohaterowi więcej czasu na reakcję. Poza tym 0.01 powoduje 100-krotne spowolnienie, a to chyba trochę za dużo
Jak dla mnie lepiej byłoby skoncentrować się na wymiernych efektach działania morfiny np. mogła by przywracać zdrowie na tyle by można było chodzić mimo postrzelenia w nogi lub trzymać stabilnie broń mimo postrzału w ręce. Byłoby to o tyle przydatne, że jeśli w oddziale nie ma sanitariusza to koleś postrzelony w nogi musi zostać "ubity" skryptem lub co gorsza przez gracza, bo spowalniałby ruch oddziału.