K¦ Gry - jak redaktor mówi - tworzą pismo dla
początkujących i zaczynających zabawę z komputerem. Poza tym jest to pismo komputerowe a nie całe poświęcone grą. Jak spytasz w KS Gry o jakiś problem np. mam problem z podłączeniem czegoś tam i nie wiem co zrobić to oni napiszą krok po kroku jak do tego dojść. A w CDA od razu wyzwą cię od lamera

Pierwszym pismem jakie kupiłem był pierwszy numer Komputer ¦wiat Gry. Kupiłem w 2000r. i pomogło mi to poznać podstawy komputera. A w CDA co tam ci poradzą ? że tylko drechy o tym nie wiedzą ? To jest typowo pismo o grach i niczym innym. Owszem kupuję oba pisma (KS Gry i CDA). KS Gry bo trochę (ale trochę) dowiem się o grach, poczytam problemy z kompami innych i będę jakby co na przyszłosć wiedział co zrobić jak coś się zesra z kompem. Czasem trafi się Encyklopedia Gier albo fajna gierka po polsku jak np. Real War, Moon Project, Port Royale itp. A CDA to niepoważne czasopismo kupuję żeby się pośmiać, gry dają niezłe, ale czy napiszą coś o np. Skokach Narciarskich

? Gdyby nie KS Gry to bym żył w błogiej nieświadomości, że nowe skoki już są

CDA -> Operation Flashpoint (7/10) minus za : cholerna dwójka za tobą (to mi najbardziej utkwiło w pamięci) chyba pół strony recki było. KS Gry -> Operation Flashpoint (było coś około 5.10 chyba) szczegółowy opis gry, jak się lata, jak się ukrywać itp.
¦mierć jest bardziej uniwersalna niż życie, bo każdy umiera, choć nie każdy żyje.
Nic tak nie cieszy, jak seria z pepeszy