Cześć!
Mam duży problem chcę utworzyć misję multiplayer taką jak Hold Castle na Nogovie. Skopiowałem wszystkie obiekty zmieniłem im miejsca według mojego uznania, niektóre (jednostki) usunąłem. I ciągle są problemy nie mogę zająć danej pozycji (przez zagarnięcie flagi) i "wyskakują" różne błędy. Może ktoś ma pomysł jak zrobić taką misję wszystko może być tak samo tylko inne rozmieszczenie jednostek większa ich liczba oraz 3 strony konfliktu. Przypominam chodzi o misję Hold Castle. Proszę o pomoc...
Rozpakowałem tę misję programem "PBO Decryptor" w wersji 1.5, i mam w głównym folderze tej misji, aż 5 skryptów, z czego jeden, wygląda na skrypt odpowiedzialny za przejmowanie flag.
Dzięki bardzo!
Ale jest problem chcę do walki dołączyć partyzantów. Jak to zrobić?? I jeszcze jedno kiedy chcę wpisać w inicjacji flagi "\Flags\Pakistan.jpg" (Partyzaci to pakistańczycy) "wyskakuje" mi że plik nie został odnaleziony. Poza tym chciałem dodać jeszcze jedną flagę żeby było ciekawiej może ktoś wie jak??
Flaga nr II ma mieć taki sam status jak flaga pierwsza
Dobra szefie spkojnie! Chcę po prostu wiedzieć co muszę zrobić żeby ustawić dwie równoważne flagi (oprócz ustawienia ich na mapie bo to już wiem) które każdy będzie mógł zdobyć. I żeby były trzy strony konfliktu (east, west, ressistance).