Przestańcie spamować mi w temacie

To nie jest mod dla rolników tylko dla psychopatów. Jak chcecie Leppera to sobie pooglądajcie telewizje, albo piszcie maile do Farmland mod.
offtime napisał(a):wszystko to brzmi jak osadzone w realiach Fallouta
jesli nie masz nic przeciwko takim realiom (postnuklearnym) tego moda to moge pomoc texturowac addony, w przeciwienstwie do zabloconych, rdzawe textury niezle mi wychodza
Coś w tym rodzaju
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
, choć nie zastanawiałem się nad realiami (w końcu decyzję podjąłem nagle i ledwie parę godzin temu). Może dla odmiany nie będę wnikał w realia tego moda? W każdym razie marzy mi się uchwycenie odrobiny klimatu z wielu rzeczy na raz np. Fallout,
Gorkamorka, Madmax (2 albo 3), WH40K,
Paranoia RPG, Terminator I (tzn. mam na myśli wspomnienia z przyszłości Kyle'a) pierwszej wojny światowej i zimnej wojny w jednym. Generalnie chcę by było w tym dużo subtelnego absurdu i czarnego humoru, by wszystko było przejskrawione tj. wielgachne spluwy, kuriozalnie wyglądające machiny, pełno frazesów i wielkich słów. Jednym słowem śmieszyć ma trochę przesada, ale jednocześnie chcę też nieco grozy a la "1984" Orwell'a.
Klimat apokaliptyczny do tego pasuje jak ulał.
Niekończonca się wojna w której już nikt na dobrą sprawę nie wie o co toczy się bezustanna rzeź, krajobraz jak z frontów pierwszej wojny czyli księżycowy i ludzie zniewoleni przez system.
Oczywiście rdza jest jak najbardziej na miejscu
Poza tym praca idzie mi szybko co mnie cieszy