Berna napisał(a):Nie zgodze sie ze stwierdzeniem że nie ma sensu sciągać misji,dlatego ze jest dużo addonów; im jest wiecej tym wieksze prawdopodobieństwo że misja jest dobra i realistyczna

bywaja przypadki że czasami jest roczarowanie, ale weterani i fanatycy tej gry wiekszosc addonów jednak posiadaja

Z tym się ja nie zgodzę. Duża ilość addonów zazwyczaj wskazuje na słabą misję. Dwa, trzy dobre addony wskazują że ich obecność ma sens i uzasadnienie, a nadmiar że autorowi sę wydaje że jak wsadzi do misji 50 MB addonów to samo to sprawi że będzie "super". Nie dotyczy to oczywiście misji w których inaczej się nie da np. zimowe, osadzone w zupełnie innych realiach historycznych itd.
All in all ilość addonów użytych w misji nie ma
absolutnie nic wspólnego z "wykonaniem" misji. Wykonanie to briefing, wyzwalacze, punkty trasy, skrypty itp. - to ich ilość wskazuje na dobrą misję. Ja osobiście wstępnie oceniam misje nie po ilości użytych addonów, ale po rozmiarze pliku pbo misji (biorąc poprawkę na ewentualną obecność muzyki i dialogów oczywiście).
PS. Uważam się za weterana tej gry, a zazwyczaj nie mam praktycznie żadnych dodatkowych addonów. Wkładam do
Addons tylko to co absolutnie muszę i nie ściągam każdego nowego addonu jaki się pojawi.