Nie sądziłem że kiedykolwiek będę musiał to robić, ale jednak...obwieszczam że najprawdopodobniej projekt Unified Zombie Mod zakończy (bądź zamrozi) swoją działalność z początkiem przyszłego tygodnia. Dlaczego? No cóż, mod ten składał się właściwie z dwóch osób: Zombie_Mod'a (aka Scott Tunstall) (script writer, addonmaker) i mnie (również addonmaker). Jednakże to właściwie tylko ja zajmowałem się addonami, Scott pisał skrypty obsługujące nieumarłych. Kręgosłup projektu wydawał się mocny, jednak po nieudanej fuzji z Project: Farmland (powody nieważne) złamał się w miejscu w którym podpierał go script writer. Scott uznał że pisanie i poprawianie skryptów zajmuje mu zbyt wiele czasu, więc musi na jakiś czas zrezygnować...wczoraj okazało się że prawdopodobnie zrezygnuje zupełnie (stąd JESZCZE nie ogłaszam upadłości projektu). Ponieważ w takim wypadku mod pozostanie bez script writer'a (który jak wiadomo jest siłą napędową), chyba lepiej jest go zamknąć, zakończyć. Szkoda, gdyż przygotowałem kilka ciekawych addonów specjalnie na jego potrzeby...teraz ich wydanie stoi pod znakiem zapytania... Może kiedyś znajdzie się jakiś script writer, który będzie chciał pchnąć ten projekt do przodu, sam tego nie dokonam. Cóż, szkoda że kolejny projekt do OFP kończy w ten sposób, życie bywa okrutne. Poniżej prezentuję screeny prawie wszystkich addonów jakie przygotowałem dla UZM. Może wy mnie poradzcie co z nimi teraz zrobić... ?
Ostatnie zdjęcie przedstawia pojemniki na zwłoki z filmu "Powrót żywych trupów". Lepsze foty tutaj. Inne screeny tutaj.
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Ostatnie zdjęcie przedstawia pojemniki na zwłoki z filmu "Powrót żywych trupów". Lepsze foty tutaj. Inne screeny tutaj.
Thanks to ImageShack for Free Image Hosting