Spokojnie...
Marines Suchey'a używają bandaży z TACTEvents, a piloci OM wersji TACTEvents przerobionej na potrzeby OM, czyli OFPLEvents. Te bandaże nie leczą tylko powstrzymują krwotok. Skryptu nie chcę, bo skrypt musiałby być szalenie skomplikowany, żeby gracze mogli przekazywać między sobą opatrunki, albo zabierać je poległym.
Niewątpliwie jest to trudniejsze, ale ja lubię zajmować się trudnymi rzeczami i ALDI_FirstAid jest już gotowy. Nie wszystko szło gładko i musiałem się podeprzeć TACTEvents (na dawało się podnieść pozostawionych opatrunków i dopiero przestudiowanie TACTEvents uświadomiłem sobie, że potrzeba utworzyć coś na kształt ObjCarry). Zasada działania jest nieco inna, bo mnie zależało na zwykłym leczeniu i moje zestawy pierwszej pomocy nie zadziałają bez dodatkowych skryptów, ale grunt że mam to na czym mi zależało.
Opatrunki oczywiście trzeba będzie przetestować w MP i nie wiem jeszcze jak wiele zdrowia powinne przywracać (obecnie usuwają 0.5 obrażeń). W kazdym razie jeden opatrunek zajmuje jeden slot i opatrywać się może jedynie osoba która chce si e podleczyć tzn. nie można kogoś opatrzeć. Aby pomóc koledze wystarczy wyrzucić opatrunek, by mógł go podnieść i użyć.