Bo tak sie podobało bisowi... lubisz durne tematy?
oczywiście!
że nie!
Chodzi mi oto że mimo iż większość nowych addonów (i modyfikacji) dąży do zwiększenia realizmu pola walki. Wiele osób ceni sobie realistycznie oddaną balistyke broni (liberation mod tu się szczególnie kłania) i mnogość skrptów (i innych "bajerków") we wszelkiej maści machinach lądowych i powietrznych. Ale wszyscy addonmake'rzy popełniają ten sam błąd (który jest raczej spowodowany podejściem takim jaki zaprezentował zabix, a nie brakiem informacji na ten temat). Chciałem sprowokować tym postem dyskusje co o tym sądzicie.
pewnie zrobili tak ze wzgedu na to ze glupio by wygladalo jak bys niosl ze soba na plecahc 4 RPG/LAW'y
A co za problem żeby w 8 osobowej drużynie było 3-4 żołnierzy uzbrojonych w rpg/law (przy załorzeniu że jest to broń jednorazowa można przecież "poświęcić" 2 granaty w miejsce jesnego pocisku do law/rpg u zwykłego piechura). Jednostrzałowe law/rpg także uczyniły by zwalczanie czołgów zadaniem mniej trywialnym i monotonym (ta adrenalina, gdy wiemy mierząc w bwp że mamy tylko jedną szanse aby przeżyć

). Ale może się myle. Bo to jest tylko moje, z natury subiektywne zdanie

.