waski
PostWysłany: Pon 1.08.05, 15:41 Temat postu: problem>ciag dalszy
Po maksynalnym upatchowaniu rs jest znaczna poprawa.Nadal jednak nie moge ustawic detali terenu na very high,podobnie jest w zasiegiem wzroku.Moglby mi ktos napisac na jakim sprzecie ta gra smiga jak "super Sajan na piatym levelu"?Niech ktos poda swoja konfiguracje na ktorej ta gra chodzi na najwyzszych ustawieniach.Prosze tez o polecenie jakiegos weaponpacka i addona aby kampanie i misje single rozgrywane w czasach flashpointa(bez tych w Wietnamie i IIWW) dzialaly poprawnie.Wiem,wymagam duzo,ale po 2 latach wracam do tej gry i odkrywam nowe mozliwosci.Z gory dziekuje.Pozdrowienia dla wszystkich!
Trace
PostWysłany: Pon 1.08.05, 16:09 Temat postu:
Jak super co ? Razz
Ja mam w ofp suwaki w ustawieniach mam ustawiony na środek, gram z rozdzielczością 800x600 (czasem na 1024x768) i wszytsko jest w miare dobrze. Mam Athlona 2000+, 256 mb ram, Geforce II, 40gb na twardzielu (chociaż to chyba nie potrzebne ).
Kurt
PostWysłany: Pon 1.08.05, 16:27 Temat postu: Re: problem>ciag dalszy
waski napisał:
detali terenu na very high,
Takie drobniutkie pytanie - a jaką masz teraz widoczność ustawioną? Chce cię tylko ostrzec przed drobnym ograniczeniem w OFP. Tylko do chyab 1100m widoczności można ustawic teren na Very High. A im dalsza widocznosc tym lista sie jeszcze bardziej zmniejsza
Barbarian
PostWysłany: Pon 1.08.05, 16:36 Temat postu:
Ja tam widoczność ustawiłem na 750-800m a "suwaczki" w opcjach zawansowanych mam na full. I śmigam 1024x768, 32bit z jakością terenu na normalnym poziomie bez zacięć (czasami przy większej liczbie jednostek troszeczke gra przycina).
YOUNG DRAGON
PostWysłany: Pon 1.08.05, 16:56 Temat postu:
Waski ja tam nie wiem. Co wiedziałem to powiedziałem, ale w poprzednim twoim temacie.... (tym poniżej) Dlaczego utworzyłeś nowy temat na ten sam temat? Nie chce sie wymądrzać ale mnie już chyba za to skatowali