Hmm, zagrałem i widać, że to Twoja pierwsza kampania. Gdy zobaczyłem ile zajmuje już domyślałem się, że nie jest to rewelacyjna produkcja. Ale nie martw się, pracuj dalej, a na pewno efekty przyjdą same
Intro krótkie, niezbyt zaawansowane pod względem technicznym, właściwie o niczym nas nie informuje. Kampania ma to do siebie, że posiada swoją fabułę, tutaj takowej niestety nie ma. Myślę, że tutaj bardziej trafny byłby tytuł nie kampania, ale mission pack. Pojawiają się dwa błędy, które wynikają z błędów w skrypcie intro.sqs. Pierwsza misja krótka, mnie zajęła ok. 5 min., myślę, że dałeś zdecydowanie zbyt mało patroli, praktycznie niewiele dzieje się w tej misji, niestety. Druga misja się nie uruchomiła, ponieważ pojawił się błąd o braku addonu bodajże pctarawa. Trzecia misja również bardzo krótka, musiałem zbliżyć się do Davle, ponieważ mgła nie pozwalała na "snajperski popis", myślę, że Mi-17 został źle ustawiony, nie dość, że na nierównym terenie, to na dodatek obok słupa elektrycznego, poza tym wspomniane posiłki, które mają wkroczyć, w rzeczywistości nie robią tego. Czwarta misja, znów bardzo krótka, choć plusem jest użycie skryptu artylerii. Podczas misji właściwie nic nie musiałem robić, w połowie drogi do bazy misja zakończyła się sama, co jest znacznym bugiem. Piąta misja, w której musimy zdobyć miasto Lany, pojawia się błąd w celu misji, ponieważ cel się zalicza, a kolejny się nie pojawia, przez co misji nie można ukończyć. Poza tym w misji pojawia się BWP, którego piechota nie niszczy, gracz nie został wyposażony w RPG-7, ani nie otrzymał możliwości wyboru tej broni z ekwipunku. W szóstej misji wspomniane posiłki nie pojawiły się, wystarczyło przeczekać w ukryciu czas do przybycia posiłków "widmo" i misja się zakończyła, niestety. Siódma misja (ostatnia) to atak na miasto Lipany, właściwie gdy misja się uruchamia zostajemy rzuceni na "głęboką wodę", mianowicie polskie jednostki nie wiadomo skąd, naglę pojawiają się wpobliżu miasta, nasze oddziały momentalnie zostają ostrzelane przez wojska rosyjskie, zamieszanie w tej misji jest naprawdę duże, tutaj otrzymujemy RPG-7, który jak się okazuje, w kontakcie z BWP, nie jest stuprocentową bronią. Outro, krótkie, podobnie jak intro, pojawia się błąd w skrypcie, pokazuje starcie polskich wojsk z wojskami rosyjskimi na lotnisku w Nogovie. Podsumowując, uważam, że kampania posiada wiele błędów, które wypadało by poprawić, wszystkie misje muszą zostać znacznie przebudowane i udoskonalone, aby trzymały należyty poziom. Myślę, że należy pochwalić Dojka, że doprowadził swój projekt do końca, bo jak wiemy, z tym różnie bywa.