Panda napisał(a):offtime napisał(a):najpierw SW musialoby zrobic cos "na poziomie"

No, jesli moj Leo cie nie zadowala...
Zreszta masz racje. Po co robic cos samemu, kiedy mozna poczekac az kto inny dokonczy Leoparda, po czym wyprosic zgoda, nalepic "PL" na blotniku i Voila, mamy polskiego Leoparda (aplauzy i jeki zachwytu, widownia mdleje itd.)

.
Pamietam jak ty sie wsciekales gdy ci ktos powiedzial, ze AKM mogles wziac od ORCSow.
Ale wiesz, nikt cie nie zmusza. Jezeli nie bedziesz chcial nawet pojezdzic dwoch minut po desert island to nie bede cie naklanial (zreszta jak ktos nie kocha czolgow to bez laski - mnie i tak nikt za to nie placi).
nie zrozumiales mie
nie mowie ze lepiej wyprosic nowy czolg od BW, mowie ze trzeba samemu zrobic lepszy, lub chociaz porownywalnie dobry.
widzisz, ja mam taka pewna teorie na temat SW
zbyt dlugi czas produkcji moda sprawil ze addony zaczete dwa lata temu wedlug uwczesnych standardow teraz nie sa juz wiele warte bez intensywnych przerobek a w niektorych przypadkach podejrzewam ze prosciej byloby zrobic je od nowa
zamiast zrobic cos sensownego i wydac to, SW czeka z wydaniem tak dlugo ze addon staje sie "zabytkiem", wtedy zaczynacie go upgreadeowac i odkladacie znowu na tak dlugo ze za chwile znowu bedzie potzrebowal udoskanalania.
takie bledne kolo ktore sprawia ze o ile wohgole SW sie kiedys ukaze to na pewno nie bedzie jakoscia dorownywalo przecietnym addonom ukazujacym sie w tym samym czasie.
ale to juz wasz problem...
o ile wogole problem
ot, krotsza lista fanow, nic wiecej.
wszystko zalezy od tego co wami motywuje.