Przemo_212 napisał(a):dobrze wiem ze zglosi sie kilka osob, ale i tak nikt nic nie zrobi
Ekhm, ja się apelowałem o zrobienie configu do AKM'a, potem forum padło i musiałem na nowo pisać. No i ok, napisałem kolejny post, ale niestety Offtime mnie olałeś....
konfig do akm pisze sie w piec minut
nim Ty ponowiles swoja oferte ja juz mialem konfigi gotowe
Robienie moda to taka praca, fakt faktem wolentariat, ale to nie zmienia faktu iz jest to praca
z zawodu jestem elektrykiem, gdybym naprawiajac jakas maszyne mial czekac piec godzin na srubke ktora sam moge sobie przyniesc w piec minut, to za wiele bym nie zdzialal. rozumiesz porownanie ?
miales konfig ? trzeba bylo postnac na forum, co Cie powstrzymalo ?
powiem Ci co....
gdybys naprawde chcial cos zrobic to bys napisal ten konfig i od reki postnal, Ty jednak czekales Bóg jeden wie na co.
Ta wypowiedż wlała nadzieje w nasze serca

Ale coś w tym jest że najlepszy addonmaker którego wtdała ta ziemia "odchodzi" od robienia "polskich" addonów. To wiele mówi o polskim światku ofp.
tak, wiele to mowi o polskim swiatku ofp
Alderous - zmeczony dazeniem do perfekcji w OM narzucanym przez ludzi zapominajacych ze to tylko gra, a samemu nie potrafiacych zrobic najprostrzego addonu.
ZoloQ - awaria kompa, zekoma.
Jacek - zmeczony walka z wiatrakami i slomianym zapalem ludzi obiecujacych pomoc.
Diesel - koniec szkoly, praca, "dorosle" zycie, koniec z ofp.
Offtime - przechodzi to ekipy ktora traktuje nadwyraz powaznie zabawe w addonsmaking
nie zostanie wam nikt
jestescie skazani na Elite Mission Makker team i genialny mod SW...