SW_Gemenis napisał(a):Oftime wiec teraz pare slow odemnie :

Po 1 sam jestes gownianym addonmekerem, i tak naprawde oprocz textur do niczego innego sie nie nadajesz, nudzi mnie jush sluchanie twojego biadolenia, marudzisz i marudzisz zmien plyte ....
no oczywiscie

SW_Gemenis napisał(a): 
Po 2 kogo qr.... obchodzi ze dostales sie do BAS-u, wielki pan addonmeker, tak ciebie bolalo ze zolnierzyki z WPS-a sie nie podobaly ze ash zabrales zabawki i poszedles do innej piaskownicy TAK

dokładnie !

to tak jak w RL, jak wykonujesz prace i kiepsko płacą to zabierasz zabawki i przenosisz sie gdzies indziej

trzeba sie rozwijac, zamiast tluc uparcie cos co od momentu powstania skazane jest na porazke

(wiesz o czym pisze

)
SW_Gemenis napisał(a): 
A po 3 nie pozwole tobie ani tobie podobnym obrazac moda SW, gowno o nim wiesz a ciagle sie wypowiadasz (znawca sie znalazl ), ludzie ktorz go tworzyli , tworza i beda tworzyli wkladaja wiele serca w to co robia , i robia to nie z checi zaimponowania innym ale po to zeby inni tesh mogli sie pocieszyc tym co w przyszlosci zostanie wydane. I w przeciwienstwie do ciebie nie obrazaja sie po kilku nie przychylnych komentsach. tylko robia uparcie to co robili .
a mi sie wydaje ze jednak cos wiem, i nie mowie tu o waszych idealach, zamierzeniach, o tym co czujecie wzgledem waszego "dziecka" itp.
mowie o tym co widac na screenach, o tym co widze kiedy ktos z Twojej ekipy podesle mi cos do obejrzenia. I niestety stwierdzam ze to wszystko kiszka.... Sorki stary, kazda "matka" kocha swoje "dzieci", ale wasze "dzieci" z punktu widzenia osoby trzeciej sa niedorozwiniete

a jakoze mam prawo do wlasnej opinii i nikt mi tego prawa odebrac nie moze, bedziesz musial jednak pozwolic mi na wypisywanie takich "malo pozytywnych" komentsow

zreszta wiesz jak jest, nie raz komentowales moje prace w systemie newsow

SW_Gemenis napisał(a):Pamietaj , mam gleboko w dupie co bedziesz pisal na moj temat wiez mi sram na to, dokladnie to samo sadze o tobie

I Odpier... sie wreszcie od SW, masz cos do mnie pisz bezposrednio do mnie .
gdybys mial to gdzies to bys sie tak nie oburzal

Ty sie tym naprawde przejmujesz

SW_Gemenis napisał(a):A co do Polskiej sceny OFP, sytuacja wyglada tak ze wiekszosc starych wyjadaczy i pierwszych addonmekerow ktorzy zdobyli doswiadczeni weszla w pelni w dorosle zycie, zalozylo rodziny , zaczelo studiowac/pracowac albo jedno i 2 i powoli coraz mniej czasu poswiecali OFP, sytacja ta bedzie w dalszym ciagu kontynuowana jak kolejene pokolenie wyrosnie. Nastana czasy Arm-a , OFP 2 znowu bedzie chwilowy zachwyt i znowu emocje opadna , zostana wyjadacze. Ale szczerze watpie aby obie gry wzbudzily takie zainteresowanie jak OFP, wydaje mi sie ze zadna z nich nie bedzie takim fenomenem jak nasze kochane OFP.
OFP fenomenem ?
czlowieku, polacy nigdy nie zrobili nic fenomenalnego pod OFP
przypomne Ci ze nadal nie ma polskiego FDF'a i nie bedzie
nie powstal w momencie rozkwitu sceny OFP i nie powstanie u jej schylku
zastanow sie przez chwile
chwala SW za to ze tworzy addony
szkoda ze takie slabe....