Nie panie Oftime, nie chodzi o to ze gryzie mnie ze dostales sie do Bas-u, szczerze malo mnie to obchodzi ...... niepodoba mi sie to w jaki sposob to przekazujesz

Robisz z siebie wielkiego pana addonmekera ( PATRZECIE JESTEM W BASI-E, JESTEM OD WaS LEPSZY POLACZKI

! ) dokladnie tak odbieram to co napisales w pierwsyzm poscie na temta twojej wspolpracy z ni mi , dlatego tesh mowie ze g... mnie to obchodzi jak dla mne mozesz nawet w samej Bohemi pracowac.
Chodzi o to ze stawiasz sie nad innymi, a szczerze mowiac nie masz sie za bardzo czym pochwoalic, twoje prace nie sa innowacyjne nie wnosza zmian do samej gry , jedynie textury tobie wychodza ( tyle ze tu znowu stawiasz sie na rowni powiedzmy z marfym - a do niego sporo tobie brakuje )
I wcale mi nie zaelzy na tym co sadzisz na moj temat, twoja sprawa. Pownownie watek jest inny objezrdzasz ekipe ludiz kotrzy ciezko pracuja nad modem, nie uzyskujac pomocy z zewnatrz i wcale o nia nie zabiegaja ( skoro i tak nikt sensowny sie nie zglosi, BO CI DOBRZY ADDONMEKERZY KLADA LASKE NA SW )
A pzoatym mam pewnosc ze czepiajac sie SW masz na mysli glownie mnie.
I nie wypieraj sie ze jest inaczej. A gdyby mi tak bardzo zalezalo na obronie mnie samego jush dawno bym wkroczyl , widzac twoje posty na moj temat na tym i na forum marchewki . JEszce raz to powtorze SRAM NA TO
A teraz do qby, sluchaj myslisz ze kim jestes co

Tak strasznie i wypominasz ze ja sie zachowuej nie taktownie i inne takie duperele, a czemu nie reagujesz jak Oftime obreaza mnie lub mod SW tylko przytakujesz , wiec nastepnym razem zanim napiszesz cos glupiego wez kolo i pier... sie w czolo
a i jeszce jedno Oftime wypowiadasz sie o addonach SW bo je testowales , kto i co dokladnie tobie podeslal co

Konkrety a nie jakies plotki ....
A tak naprawde jedyna osoba ktora zasluguje na pelny szacunek jest hawk , moze i nie potrafi rysowac textur jak oFtime , ale potrafi robic niezle modele i pisac niewiarygodne skrypty , takie z ktorych pozniej korzystaja inni modyfikujac je lekko . osobiscie uwazam ze Powinnismy byc z niego dumni , jest to polak ktory sporo zrobil ogolnie dla OFP