I tu panie Oftime znowu sie myslisz , dlaczego bardzo proste :

powiedz mi czego moge tobie zazdroscic

Tego ze jestes w ekipie Bas-u Pytajnik Dlaczego

Moze to ty mi to wytlumaczysz , bo ja jakos nie potrafie Pytajnik Jezeli tak bardzo ciebie to interesuje ja rowniez pracuje dla innych modoow wogole nie zwiazanych z polskimi addonami poszukaj sobie w skladach ...., ale nie o tym miala byc dyskusja wiesz co ciebie dokladnie boli to ze po wydaniu wps-a nikt nie wyniosl ciebie na oltarze , ze nie bylo ochow i achow , czego pewnie twoja urazona duma sobie by zyczyla, zachowujesz sie jak dziecko zamiast przyjac z godnoscia opinie innych zaczynasz nazywac polska scene OFP gownem itp. wypomniasz ze tylko ci z basu docenili twoija robote , tylko zapomniasz ze ogolem rzecz biorac wps spotkal sie z aplauzem ale ludzie jak to ludzie prosili o zmiany i do ich zalecen powinienes sie ustosunkowac a nie robic z siebie pokrzywdzone dziecko i mowic mam w dupie robienie czegos dla was, co najwyzej moge wam pomoc ..

I nie chodzi o to ze sie pochwaliles tylko o sposb w jaki to zrobiles
Masz krotka pamiec przypomne tobie , najpierw obrzuciles miescem ( jak sam to nazywasz ) polska scene OFP , a nastpenie w celu wywyzszenia sie podales ta informacje ( patrzcie cwe... nie chcielisice moich addonow a taki bas mnie chce , mam was w du... ) czyz nie tak to napisales Pytajnik Ludzi nie posadza sie za checi czy mysli tylko za ich czyny i slowa Wykrzyknik

rozglos nie jest mi potzrebnym bo i tak nie mam z niego zadnych wymiernych korzysci , a nie znam idiotow ktorzy robia rozglos bezcelowo, swoje posty napisalem po to zeby uswiadomic ciebie ze nie jestes panem i bogiem , i ze zaczyna mnie wqrw..c to jak traktujesz ekipe SW, a przypomne tobie ze nie jest to mod jednej osoby tzn. MNIE Wykrzyknik
A teraz chialbym zebys sie ustosunkowal to kilku wczesniejszych moich wypowiedzi np. tego jakie addony testowales i od kogo , i na jakiej podstaiwe stwierdzasz ze caly mod jest gowniany Pytajnik Wytlumacz mi to bo ja tego nie potrafie zrozumiec Wykrzyknik
A co do wywyzszania sie to tobie sie to nie Zdarza , tylk orobisz to nagminnie Wykrzyknik Jezeli do tej pory tego nie zauwazyles Wykrzyknik
@ Aldek
Offtime jest dobry i ma efekty swojej pracy, którymi niektórzy się pochwalić nie mogą. Gemenis do tej pory nie wydał nic co można byłoby porównać z dziełami Offtime, więc jak dla mnie pan Gemenis jako addonmaker nie istnieje i zasługuje conajwyżej na miano screenmakera. W świetle tego krytykowanie jakości pracy kogokolwiek jest dosyć żałosne i śmieszne zarazem.

No to teraz panu sie oberwie Pytajnik powiedz mi czyli wedlug ciebie prawo do wypowiadania sie na temat addonow maja jedynie addonmekerzy Pytajnik Czyli to dla addonmekerow robicie addonki nie dla zwyklych graczy Pytajnik A pozatym skoro oftime ma prawo do wypowidanai sie o SW, ja rowniez mam prawo do wypowiadania sie o jego dzielach
@ Aldek
Co do SW to mnie jakość addonów prezentowanych na screenach wystarcza, bo nie mam dużych wymagań i nigdy nie przywiązywałem do "oprawy graficznej" uwagi. Natomiast monstrumalnym debilizmem jest decyzja nie wydawania czegokolwiek do chwili aż cały mod zostanie ukończony, dzięki czemu np. Krab Hawk'a został udostępniony conajmniej rok po tym gdy już był gotowy. W takiej sytuacji nie dziwi, że tylu addonmakerów nie zagrzało w SW miejsca - kto by chciał czekać do niewiadomo kiedy z zaprezentowaniem efektów swojej pracy? Kto chciałby przez 3 lata robić addony do "szuflady"?
Polityka ta, forsowana przez pewne osoby, sprawiła, że przeciętny gracz OFP w Polsce podchodzi z dużą nieufnością i kompletnym brakiem entuzjazmu do jakichkolwiek pomysłów na tworzenie polskich modów (czyli myśli "znowu dużo obiecują, a skończy się na screenach. Dopóki nie można ściągnąć to mam ich w dupie").
W każdym razie gratuluje ekipie SW dobrego samopoczucia i życzę kolejnych 3 lat wytężonej pracy, bo raczej wcześniej niż za trzy lata SW mod nie wyjdzie.

To teraz i ja tobie cos powiem, a uwazasz ze lepszym rozaiwaznie jest wydanie golego addonu , ktorym ludzie pociesza sie dzien 2 i koniec tak Pytajnik
My w Sw uwazamay inaczej, checemy najpierw zrobic takze oprawe do addonu w postaci misji itp. zeby go wydac i nie chodzi tou o pojedyncze addony i pojedyncze misje na tydzien czy 2 , ale na przyciagniecie gracza do OFp na dluzej .
A czemu addonmekerzy nie zostawiali w modzie , to moze sie dowiesz kiedy to ja dzierzylem stery nad modem zglaszala sie cala masa ludzi chetnych do pomocy addonemekrow,mapmekerow ,... itp. Jednakze ich zalozeniem nie bylo chec udzielenia nam pomocy, ale pogranie sobie addonami nad kotrymi ciezko pracowalismy .... Jednkaze nie o to chodzi, najpierw musza pokazac ze ich wklad bedzie systematyczny ( a nie ze zagina w akcji po otrzymaniu addonka ) choazby bylo to zwyekle zbeiranie informacji na temat sprzetu czy tym podobne . Dlatego iwkesozsc odeszla i nie wytrzymala presji. A co do dlugiego czasu produkcji owszem jest dlugi , ale zaznaczam ze mamy ambitne plany z ktorych nie zrezygnujemy i doprowadzimy to do konca chociazby tylko 2 osoby albo jedna miala zagrac wykorzystujac SW . Swoja dorga OM poza airpackiem i weapon packiem tesh nic nie wydala a pracuja rowniez dlugo tyle ze im nikt nie truje i nie miesza ich z blotem , ciekawe czemu
Dlatego ze wiekszosc ludzi wypowidajac sie na temat SW ma na mysli moje dziela nie zauwazjac ze nad SW pracuje sztab ludzi odpowiedzialnych za rozne rzeczy , scenariusz informajce. addony itp. itd. I im naleza sie podziekowania , ja jestem jedynie pionkiem i tak pozostanie
DLATEGO JESZCE RAZ APELUJE JAK KOTS ChCE SIE WYPOWIEdziEc O MIERNEJ JAKOSCI MOICH ADDONOW PROSZE BARDZO < NIECH TO ROBI ALE KIERUJE WYPOWIEDZ BEZPOSREDNIO DO MNIE A NIE DO CALEGO TEAMU Wykrzyknik
A teraz cos ponownie do qby
Fragment postu wycięty.
{Kuba} Wyraźnie pisałem o tym by zastrzeżenia do pracy moderów przesylac na priv - powtarzać po raz kolejny nie będe. Następnym razem wyleci cały post.
Zresztą - odpowiedziałem Ci w już PMi-e...