O ja głupia cipa

...no właśnie tak można sprawdzić

.Późna (a właściwie wczesna) godzina to była i główka juz nie pracowała

.Zawziałem się jednak i przeszedłem te misje i dzieki temu mam jakby inne spojrzenie na temat.Trawa faktycznie nie jest najpiekniejsza ,ale za to naprawdę nie laguje...do przełknięcia.Dżungla ,która na poczatku wydała mi się własnie "krapowata"(cokolwiek to znaczy:)) po dłuższej grze (moim skromnym zdaniem )wygląda naprawdę fajnie.No i nie laguje.Dialogi są zbyt ciche w stosunku do dzwieków otoczenia i muzyki,a emocji w nich tyle co w worku ziemniaków.Słynne rączki...no cóż...wydaje mi się ,że tak zostanie...są tak brzydkie ,że gdyby można je było poprawić to napewno by już to zrobili.Misje...pierwsza zapowiada się fajnie i w sumie pewnie taka jest:)...niestety nie udało mi się zobaczyć żadnego żywego żółtka

stąd ilość trafien 0

, ale przeżyłem.W tej misji właśnie najbardziej czuć jasnowidztwo AI.O misji drugiej nie powinno sie nawet wspominać(mam na mysli ten patrol nocny..to chyba druga)...w takiego gniota to jeszcze nie grałem

...no chyba ,że ktoś lubi śmigać 20 minut za zielonym kółkiem na plecach dowódcy i dowiadywać sie co jakiś czas,że oto kolejny cel misji został osiagniety

.Przy tworzeniu tej misji chłopaki na 100% coś jarali:P.Liczba trafień równa liczbie widzianych wietnamczyków...0. W misji trzeciej bawiłem sie najlepiej.Udało mi się zobaczyć i załatwić aż 5-ciu skośnookich i to do trzech z nich podlazłem na odległość ok 10m i mnie nie zobaczyli.Więc moze z tym AI nie jest aż tak źle a "jasnowidzenie" nie bedzie aż tak dokuczliwe.A moze poprostu nauczyłem się działać w tych warunkach...nie wiem.Sa jeszcze oczywiscie błędy techniczne ,kóre wywala w czasie grania ,ale wiadomo..to wersja beta więc togo się nie czepiam.Pomimo błędów podoba mi się ten mod i myslę ,że tylko tutaj mozna zrobić misje w stylu jaki znamy z filmu "Pluton"(ciekawe czy ktoś zrobi skrypt marychy:))Prawdziwa dżungla,w koncu przydaje sie klawisz F(dla nieużywających tłumaczę:) włącza chodzenie:P),pomimo dużej gestwiny nie laguje,świetnie wyglądajace jednostki( tylko te ich biedne łapki:)),świetna muzyka(tylko ciszeeej panowie,ciszej,albo mówcie głosniej:)).Kusi mnie ,zeby wystawić ocenę "ileśtam"/10 ,ale poczekam z tym do wersji koncowej moda.I to tyle na dzisiaj...miłego dnia...z gorącego i wilgotnego Wietnamu mówił do Was...

[/url]