Wymienie, to co wiem o FALLOUT i co wg. mnie powinno sie znaleśc w modzie:
Pojazdy:
(W Fallout Tactics znajdowało się 6 rodzajów pojazdów: Hummer, Transporter, Buggy, Czołg, pojazd zwadowczy i transporter nuklearny)
-
Hummer z CBT, dośc mocno przerobiony, dodana rdza, kule po pociskach, kraty na szyby, dodatkowe blachy i inne bajerku, to by musiał być wrak na kólkach. Jego dostępność tylko dla Bractwa Stali.
-
Sherman - chociażby z packa wydanego na 60lecie lądowania w normandi, także dodać rdze, zniszczenia, kilka blach dodatkowych, przybrudzić go..dostępność także dla Bractwa.
-
Transporter - któraś z Bisowskich ciężarówek by się nadała, zamiast plandeki zrobić żelazna bude, kraty na szyby, dużo rdzy i innych upięknień, zrobić dwie wersje, jedną dla Bractwa inną dla reszty
-
Buggy - to nie powinno być trudne do zrobienia

Ten pojazd należał by do Raiderów
-
Scouter - na tenpojazd możnaby przerobić zwyklą Bisowska skode
Więcej pojazdów nie potrzeba wg. mnie
Jednostki:
BRATERSTWO STALI:
Utworzyć jednostki Kadeta, Giermka, Młodszego Rycerza, Rycerza i Palladyna - każda z tych jednostek różniła by się widocznym z zewnątrz opancerzeniem.. A Pancerz Palladynów zna chyba każdy
RAIDERS:
Tubylcy, dziskusi, ludzie którym ni udało się skryć w bunkrach, wszystko co posiadaja jest zdobyczne,ich wygląd to obdarte ubrania, skóra, niedomyci..poprostu tubylcy!
GHOULE:
Tu moznaby sie bylo popisać, i zmasakrować troszke ludków z OFP, i zrobić piękne mutanty znane jako Ghoule
Super Mutanty i Roboty : tutaj nie wiem czy by szło coś zrobić, Super Mutanty wymagały by utworzenia modelu postaci pare razy wiekszego od zwykłego modelu, to samo z robotami, stwarzało by to problemy..
Bronie:
Bronie z WW2 - Garand, Thompson, MP40, Sten i inne najpowszechniejsze..
Bronie z naszych lat - M16, AK47, Uzi, MP5 itd.
Pare futurystycznych - bronie laserowe, miniguny
Mapa:
Tutaj nie powinno byc problemów..prawda
po więcej wiadomości zapraszam na strone
http://www.nma-fallout.com/ ja z niej kożystałem piszac to

[/list]