Barbarian napisał(a):Finowie walczący z Niemcami!? Co miałes z historii?
A do 1944 roku to co niby robili?

W każdym razie on pisze o walczeniu z sowietami za pomocą Niemców zamiast Finów, więc o co chodzi? Przecież Niemcy nawet mieli swoje oddziały w Finlandii.
Barbarian napisał(a):Btw. Jest jeden powód dla którego warto ściągnąć tą wersje moda. Mianowicie wyspy (własciwie jedna ale za to w dwóch wersjach- zimowej i letniej). Aż prosi się o zrobienie kilku misji na tych wyspach (przy uzyciu jednostek z lib'a).
Pfff...lib niech się chowa przy FDF WW2. Jednostki są tak samo dobre (właściwie to chyba niektóre są z liba), a klimat o wiele lepszy. No i nadaje się do MP.
BTW Czy ktoś ukończył SP "King Winter"? Odparłem atak, spaliłem oba T-26, odbiłem pozycje drugiego plutonu i nic....
BTW2. Czy ktoś pomyślnie ukończył tą misję SP gdzie Fokkerem XXI trzeba powstrzymać sowietów atakujących po lodzie pozycje na wyspie? Trochę czasu zajęło mi nauczenie się latać tak by nie rozbijać się po każdym nalocie, ale nawet po kilku nalotach misję przegrałem, a na koniec okazało się, że zdjąłem tylko 6(!). Musi być jakaś metoda. Może wyłączyć DXLL, bo od tego białego blasku jeszcze trudniej zauważyć te "mróweczki" biegnące po lodzie. Zresztą Boże co ja bym dał za jedną bombkę