Chciałbym zaprezentować Wam coś czemu od dobrych kilku dni poświęcam sporo wolnego czasu (wiadomo, wolne jest to się człowiekowi nudzi

, zwłaszcza takiemu ambitnemu jak ja, który stawia sobie za cel doskonalenie nowych umiejętnosci

). Kilka osób z polskiego światka OFP zaciągnęło mnie do mapmakingu i oto pierwsze efekty.
Wyspa jest jak narazie bez nazwy, ale z czasem coś się wymyśli. Póki co skończone są jedynie dwie "wiochy", które widzicie na screenach. Ten trzeci to jedno ze "wzniesień" na wyspie. Teren oczywiscie ulegnie gruntownej modernizacji (tekstury, obiekty etc.). Specjalnie go dałem, ponieważ w miare często będe fotografował tamtą część mapy, tak abyście widzieli, że caly czas coś się zmienia i powstaje nowego

.
Jedyne co moge jeszcze napisać (i przed czym przestrzegali mnie moi nauczyciele) - mapmaking straszliwie pochłania czas. Przekonałem się na własnej skórze siedząc codziennie na kompie do 2 w nocy i wrzucając na mape nowe obiekty
To tyle refleksji. Jeśli się Wam chce, to możecie tutaj troszke pokomentować. Będe się starał na bierzaco wrzucać screeny z prac nad wyspą.
Pozdrawiam
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)