Myślę, myślę i... nic
No widze że sie nie wysiliłeś

Faktyczny Don kichot z ciebie
1. O gustach się niedyskutuje
2. Zmysły człowieka postrzegaja piekno jako wygląd zewnętrzny, piekny często oznacza bez skazy, wielu z nas jednak zadowala się kiczem i tandetą która zadowala jego indywidualne potrzeby. Zastosować do: ciuchów, samochodów, i innych przedmiotów NIE do kobiet
3. Z tymi istotami jest podobnie, aczkolwiek nie tak samo. Kobieta jest śliczna, ładna albo brzydka, nawet paskudna. Jednakże nawet ta ostatnia może być piękna, uzależnone jest to od indywidualistycznego zmysłu postrzegania i gostów(patrz punkt 1)
4. Coś co zadowala nasze oczy jest faktycznie piękne, jednakże może być również wstrętne, znowu to wstręne zewnętrznie może być piękne wewnętrznie. Odnsi się to głównie do ludzie(ulubiony temat filmów Amerykańskich

). Poznaj czyjeś wnętrze, a mimo swej brzydoty może stać się dla ciebie piękny.
Można wysunąć pytania. Czy piękno człowieka jest uzależnione tylko od jego wyglądu i sposobu w jaki go postrzegamy?? Czy addony Offtime są piękne, dlatego że TAK właśnie wyglądaja, czy tylko dlatego że jesteśmy Polakami i postrzegamy je zupełnie inaczej niż "zagraniczni".

Czy nasza mentalność wpływa na sposób postrzegania przez nas piękna
Nasywa się inne pytanie. Czy piękno można oceniać indywidualistycznie, czy wręcz należy konsultować je z innymi?? Kieddy grupa ludzi stwierdzi iż ona bądź to jest piękne to można to już tak nazwać??
Z drugiej strony, człowiek patrzy sam za siebie, posiada swoje gusta dla siebie, postrzega tak jak sam chce. I tutaj kłaniają sie kontrargumenty. Coś mi sie podoba, to jest piękne. Jednak nie można tak tego zostawić, naley coś dodać:
Mianowicie: "To jest piękne dla MNIE. To MI się podoba".
Podaj przykłady piękna dla człowieka indywidualnego, oraz dla mentalności zbiorowej. Wystawisz argumenty i kontargumenty, rozwiń i wylej na papier.
P.S. Nie wem czy o to ci chodziło, jeżeli nie to sorrki za zaśmiecanie

..|..