Teraz jest Śr 18 cze, 2025 23:08

Moja komórka

Tematy nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.
  • Autor
  • Wiadomość

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 19 sty, 2006 21:48

czego nie mozna powiedzieć o Siemensach

Zarówno ja jak i mój ojciec mam Siemensa.... jakoś wszystko wpożądku... czytałem dużo opini o C65 i jakoś nie widziałem zeby komuś "nawalił"... Z tym Sagem'em może być podobnie... Może moj kumpel coś nie tego robi :)
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 19 sty, 2006 22:14

Dobra, ale to są dwa modele: SAGEM myX-5-2 i SAGEM myX-5-2v - czym one się różnią. Nie moge znaleść opisu tego drugiego... Tylko jest ta zwykła wersja. Jak narazie jestem za SIEMENSem C75 - świetny wyświetlacz, aparat i mozliwosc kręcenia filmów. Boje się tylko o przyciski, które w SIEMENSach są dosyc lipne. Jutro mój ojciec zadzwoni do PLUSa i spyta się czy mają wogóle taki w magazynach...bo podobno bardzo cieżko jest go dostać/sprowadzic...

Jesli ma ktoś (albo ma z takim telefonem kontakt przez znajomych) C75 niech cos wiecej o nim napisze...

Ive

Chorąży

Chorąży

PostCz 19 sty, 2006 22:20

jafranek ty masz 5-2v, opisz nam go (miałeś recke na stronce :) )
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Obrazek

JaFranek

Major

Major

PostCz 19 sty, 2006 23:09

Recenzja Sagema My x5-2v

Poruwnywanie telefonów

Siemens C 75, a Sagem My x5-2v - Temat z Forum

Temat z Kom Forum - Pytanie jaki telefon wybrać

Mam nadzieje, że któryś z tych linków Ci pomoże w wyborze.
Pozdrawiam

marker napisał(a):
czego nie mozna powiedzieć o Siemensach

Zarówno ja jak i mój ojciec mam Siemensa.... jakoś wszystko wpożądku... czytałem dużo opini o C65 i jakoś nie widziałem zeby komuś "nawalił"... Z tym Sagem'em może być podobnie... Może moj kumpel coś nie tego robi :)

Ostatnio sporo się poruszałem po tematyce telefonów i Siemensy mają opinie telefonów z zjeb@nym softem. Co do c65 to moja ciotka go ma i raz jak się nim bawiłem to myślałem, że go popsułem. Bawiłem się aparatem i się zawiesił. Pomogło tylko ponowne jego włączenie.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 20 sty, 2006 14:37

Dzięki wielkie za pomoc Franku. Zdecyduje się jednak na C75 - najbardziej mi odpowiada. Umowa w ORANGE zerwana...przechodze do Plusa ;]

Ive

Chorąży

Chorąży

PostPt 20 sty, 2006 15:14

Witamy w naszym gronie plusowców Mirage :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Obrazek

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 20 sty, 2006 15:53

Hehe... to tak jak ja... było za pomarańczowo jak dla mnie :) a plus (SS to też puls nie...) wygląda spoko :) i można se na pralke przykelić
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 25 sty, 2006 18:58

Ale miałem problemów z tymi telefonami...szkoda co gadać.
Byłem niemal pewny, że wybiore tą ofertę w PLUSie. Przychodze do głównego punktu PLUSa w Bielsku i pytam się o Siemensa C75. Pani bardzo uprzejma oczywiscie mówi, że idzie poszukać... Wróciła po 5 minutach z pudełeczkiem. Otwiera pudełeczko i mówi "jest ostatni...i to niestety uszkodzony, rusza się tylnia klapka". Myśle sobie "KUR...DE MAÆ - już musi coś nie grać :S". Pytamy się jej, kiedy będzie jakaś nowa dostawa tych telefonów, to kiedy indziej wpadniemy. Na to ona, że nie mają wogóle na stanie w magazynach, oferta z której był ten telefon jest od początku roku do 5 lutego LUB do wyczerpania zapasów. Mnie już oczywiście nosić zaczęło po całym salonie...(jak to Mirage'a). Pytam się o Motorole E398 - oczywiscie też nie ma :S. Wziąłem ojca i wyszliśmy z salonu. Mówie - idziemy do Ery i do Orange... Poszliśmy. W Erze syf - kiepskie telefony w "ERA FUN", w Orange'u mi z łaską zaproponowała w Mixie Sony Ericssona K300i za 119 zł (z rabatem lol). Po krótkim zastanowieniu zrezygnowałem... I co zrobilem?
....chwila napięcia....
Wróciliśmy do PLUSa i mówie babce tak - "JAKIE TELEFONY MACIE JESZCZE W OFERCIE?". Oczywiscie przyniosła 5 pudełeczek do wyboru do koloru:
Nokia 3100
Philips 162
LG L3100
Siemens AX75
Sony Ericsson T290i.

Który wybrałem?
Ten:
Obrazek

Telefonik jak narazie mam jeden dzień (formuje się bateria obecnie). Co moge o nim powiedzieć?
Duża pojemność baterii (bodaj 950mAh), fajne zdjęcia, prosta obsługa, świetna polifonia... Hm co jeszcze? Na płycie całe oprogramowanie + masa tapet i dzwięków, które moge sobie na komóreczke moją przerzucić.
Wad (jak narazie) nie zauważyłem. Może troche lipna klawiatura...

Póki co jestem zadowolony :)

Tyle :-)

JaFranek

Major

Major

PostŚr 25 sty, 2006 19:57

He he miałeś troche motek. Ale w końcu udało Ci się kupić fajny telefonik.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Paulek

Kapral

Kapral

PostSo 08 kwi, 2006 09:50

A ja mam Nokie 5510...
Stara cegła, ale dobra do pisania smsów :D
No i odtwarzacz MP3 :)

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Moja komórka

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 wrz, 2024 10:32

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 04 gru, 2024 04:11

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 03 mar, 2025 07:04

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-topic