Ale miałem problemów z tymi telefonami...szkoda co gadać.
Byłem niemal pewny, że wybiore tą ofertę w PLUSie. Przychodze do głównego punktu PLUSa w Bielsku i pytam się o Siemensa C75. Pani bardzo uprzejma oczywiscie mówi, że idzie poszukać... Wróciła po 5 minutach z pudełeczkiem. Otwiera pudełeczko i mówi "jest ostatni...i to niestety uszkodzony, rusza się tylnia klapka". Myśle sobie "KUR...DE MAÆ - już musi coś nie grać :S". Pytamy się jej, kiedy będzie jakaś nowa dostawa tych telefonów, to kiedy indziej wpadniemy. Na to ona, że nie mają wogóle na stanie w magazynach, oferta z której był ten telefon jest od początku roku do 5 lutego LUB do wyczerpania zapasów. Mnie już oczywiście nosić zaczęło po całym salonie...(jak to Mirage'a). Pytam się o Motorole E398 - oczywiscie też nie ma :S. Wziąłem ojca i wyszliśmy z salonu. Mówie - idziemy do Ery i do Orange... Poszliśmy. W Erze syf - kiepskie telefony w "ERA FUN", w Orange'u mi z łaską zaproponowała w Mixie Sony Ericssona K300i za 119 zł (z rabatem lol). Po krótkim zastanowieniu zrezygnowałem... I co zrobilem?
....chwila napięcia....
Wróciliśmy do PLUSa i mówie babce tak - "JAKIE TELEFONY MACIE JESZCZE W OFERCIE?". Oczywiscie przyniosła 5 pudełeczek do wyboru do koloru:
Nokia 3100
Philips 162
LG L3100
Siemens AX75
Sony Ericsson T290i.
Który wybrałem?
Ten:
Telefonik jak narazie mam jeden dzień (formuje się bateria obecnie). Co moge o nim powiedzieć?
Duża pojemność baterii (bodaj 950mAh), fajne zdjęcia, prosta obsługa, świetna polifonia... Hm co jeszcze? Na płycie całe oprogramowanie + masa tapet i dzwięków, które moge sobie na komóreczke moją przerzucić.
Wad (jak narazie) nie zauważyłem. Może troche lipna klawiatura...
Póki co jestem zadowolony
Tyle