To nie jest wina Platyny, a usera...
Instalator sam podaje ścieżke docelową do gry, ale dalej bryndza...
To nie jest domyślna ścieżka ofp; czasem warto czytać wcześniejsze posty. Domyslna ścieżka ofp, to:
X:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint
(X - nazwa dysku, domyślnie u większości osób C)
i tu należy upatrywać przyczyny niepowodzenia. Jak temu zaradzić - stworzyć fałszywą lokalizację OFP w X:\Program Files\Codemasters\Operation Flashpoint i tam spróbować zainstalować ECP. ECP musi być instalowane do tej lokalizacji, inaczej NEXT nie jest podświetlony - o czym wcześniej wspominałem.
A z patchami to juz kaszanka... 1,96 nie zainstaluje bo pisze mi że mam wersje 1,46 Rolling Eyes a 1,91 się nie da bo: "gra jest niezainstalowana lub uszkodzona"
Polecam zapoznać się z
TYM i
TYM tematem (pierwszy w szczególności). Prawdopodobnie wgrywasz zły patch. Platyna i Super$eller bazują na v1.91. To najnowsze wydanie, o którym nie ma wzmianki w poradniku, też jest chyba na 1.91. Wgraj odpowiedni patch i powinno działać - zważywszy, że coś już tam próbowałeś instalować, bez wcześniejszej pełnej reinstalki OFP może się nie obejść.
Tyle wyjaśnień - przypominam, temat dotyczy modyfikacji ECP, proszę więcej nie poruszać tematu patcha 1.96... po to powstał poradnik, żeby nie wałkować tego tematu w nieskończoność...