lol czyżby w ogóle nie zapakowali tego configa? Co za ciecie... tyle już mogliby dopilnować

chyba sobie jeszcze długo nie pogram ze FFUR na sieci. Serwer {GOL} wykrzacza się przy starcie misji
EDIT:
thunderbird84 na forum BIS napisał(a):Download - (Mirror 1) by Coop-Center.de
We envisage to release several modules that will include the Multiplayer and the ACU configs, probably with some little presents within the next incoming days as well... 
Teraz to już wiadomo gdzie się podziały te configi
mam tylko nadzieję że nie będzie trzeba ściągać całej instalki FFUR od nowa...
Już wiem czemu te M4 wyglądają na małe - to dzięki szerokiemu FOV (to akurat mi się podoba

chociaż lepszym rozwiązaniem byłby klawisz przełączający pomiędzy szerokim a średnim polem widzenia - tak jak we Flankerze, Lock On i Szturmowiku) btw GENIALNY A-10 żywcem z Lock On! Nawet lata się podobnie (no, jak na niższym poziomie fizyki

) i tak samo komp mi ścina przy strzelaniu z Avengera ^^
Właśnie naprawiam config - może znajdę te rakietki napędzające wieżyczki i trochę im odejmę paliwa ^^ a potem popastwię się nad muzyką. Tym gościom naprawdę słoń nadepnął na ucho

oprócz paru soundtracków i intra nawsadzali tyle gawna że hej... graliście w CWC z tym packiem? Mnie rozwaliła scena w której nadjeżdżające rosyjskie czołgi komentowała muzyka z początku "Shreka"