N 27 sie, 2006 12:16
Tak ale jak powinno to wyglądac w negatywnym przypadku tj bo to co napisałeś to wydaje mi się ze zadziala jak jednostka bedzie miala lub podniesie bron a jak zrobic zeby zaladowoac texe gdy jednostka nie ma lub wyrzuci dana bron. Napisze tez do czego mi ten skrypt moze latwiej bedzie. Mianowicie postanowilem zrobic addon nurkow, w tym addonie planuje umiescic jednostki 3 nacji, i chcialbym zeby to dzialalo w miare dobrze. Wiem ze jest coc i map ale postanowilem to zmiksowac bo skrypt coc dziala lepiej niz ten umieszczony w MAP_divers ale bron w slocie LAW'a wyglada dziwnie a znowu glupio wyglada w MAP_diver to ze nagle pojawia sie sprzet do nurkowania na jednostce gdy ta wejdzie do wody. Postanowilem ze wykorzystam pomysl MAP_divers i uzyje hidden selections a wykorzystam i przerobie skrypty z COC tworzac niewidzialna bron. Skrypt potrzebny jest po to aby wykrywal czy jednostka ma bron czy nie u pokazywal sprzet do nurkowania albo go ukrywal zaleznie od tego czy mamy bron czy nie. Bronia w tym wypadku byl by niewidzialny sprzet do nurkowania.
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany