Kilka tygodni temu wydałem finalną wersję moich tekstur deszczu. Zapowiedziałem przy tym, że będą one poprawione w wolnej chwili. No i oto dzisiaj wydaję wersję 2.0 nowych tekstur. IMO jest to już maksymalny poziom jaki udało mi się osiągnąć. Ale będę się starał coś w tym jeszcze pogrzebać
W paczce znajdziesz trzy rodzaje teksturek:
- Low - lekkie kropienie
- Semi - zwykły deszcz
- Hard - mocna ulewa. Prawie jak mgła
Kiedy wsadziłem do Flashki wersję Semi, aż sam się przestraszyłem tym co udało mi się zrobić... i muszę zaznaczyć, że nie należe do ludzi, którzy chwalą się byle czym
Tak więc tutaj kilka screenów:
Read me:
No i plik: Loony Rain textures v2.0 (1.91 MB)
W paczce znajdziesz trzy rodzaje teksturek:
- Low - lekkie kropienie
- Semi - zwykły deszcz
- Hard - mocna ulewa. Prawie jak mgła
Kiedy wsadziłem do Flashki wersję Semi, aż sam się przestraszyłem tym co udało mi się zrobić... i muszę zaznaczyć, że nie należe do ludzi, którzy chwalą się byle czym
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Tak więc tutaj kilka screenów:

Read me:
----------------------------------
Loony Rain textures v2.0
----------------------------------
No i oto macie przed sobą nową i zarazem ostatnią (ale kto wie) wersję tekstur deszczu mojego autorstwa. W paczce znajdziecie trzy różne rodzaje deszczu. Od lekkiego kropienia, przez zwykły deszcz, aż do ulewy. Nie stwierdziłem również żadnych lagów, ale to w zasadzie zalezy od komputeraMiłego grania!
RODZAJE TEKSTUR
1 Low - lekkie kropienie
2 Semi - zwykły deszcz
3 Hard - mocna ulewa. Prawie jak mgła
INSTALACJA:
1. Wybierz jaki rodzaj tekstur chcesz (patrz tabelka wyżej)
2. Otwórz wybrany folder i skopiuj z niego cztery pliki
3. Wejdź do folderu tam gdzie masz zainstalowane OFP, otwórz folder z niebem, wejdź do folderu 'newdata' i wklej tam pliki. (np. C:/gry/OFP/@niebo/newdata/) Ewentualnie zgódź się gdy będzie kazał podmienić pliki.
4. Teraz uruchom plik 'install.bat'
5. Ciesz się nowym deszczem
LICENCJA:
Tekstury mogą być wykorzystywane w sky packach bez mojej zgody, ale prosiłbym o powiadomienie mnie w przypadku wykorzystania.
Nie odpowiadam za jakiekolwiek zniszczenia komputera czy inne tego typu szkody (sfajczenie monitora, spięcie etc.). Czyli używasz go na własne ryzyko.
Autor: Loony
gg: 7298887
invalid_adres@o2.pl
Plik ściągnięto z www.lofp.xt.pl
Loony OFP Page
No i plik: Loony Rain textures v2.0 (1.91 MB)