l1nxus napisał(a):Dzieki. Wlasnie według tego poradnika sie kierowalem. Sa w nim bledy.
Już nie ma, a przynajmniej nie powinno być. W chwili, gdy go pisałem nie było 100% pewności co do wersji Spuer$eller (i nadal nie ma - jak ktoś ma, proszę o info o wersji podstawowej). Poza tym - Twoja to Kolekcja Klasyki (o której de facto nie ma nic w poradniku) w wersji 1.96 jako bazowa, więc nie myl jej z Super$eller.
A teraz do rzeczy - prawda jest taka, że nie czytałeś całego poradnika, albo czytałeś go wybiórczo, bo pierdzielisz głupoty aż głowa boli...
W menu (wchdodzac do gry swiezo po instalacji) pokazuje mi wersje 1.96.
Gdy probuje zainstalowac FFURA wyskakuje komunikat, ze mam wersje 1.46 (RESISTANCE jest zainstalowane Exclamation).
Sciagam patch 1.91 > 1.96 i dalej ten sam komunikat. Nie wiem o co w tym chodzi.
Skoro masz na starcie 1.96 to co chcesz jeszcze patchować... zamiast "polepszyć" (chociaż nie ma już czego, bo wyższej wersji ofp nie ma), sknociłeś jedynie całą instalację...
W edycji platynowej (kolekcja klasyki to to samo co Superseller tylko tansze) jest CWC, Gold Upgrade i Resistance. Czyli wersja min. powinno byc 1.75!
Kolejna bzdura - czytanie ze zrozumieniem naprawdę nie boli...
Proponuje przykleic ten temat.
Nie widzę ku temu powodów.