Jonez napisał(a):Wkurwiają mnie tylko idioci na BIF, "jak mogłeś to zrobić, przecież to także praca innych!";
nie, skądże...
Jonez napisał(a):i teksty, że "nie możesz mówić że to głównie Twoja praca, wszyscy wkładali w to dużo zaangażowania". Nie wiem, mam ochotę zwyzywać tych ignorantów.
Prosze bardzo, czuję się pierwszy do zbluzgania,
tylko jak bedziesz grał wieczoremto sobie uświadom na czyje tekstury patrzysz
Jak by wyglądał Jaguar, wszystkie 3 Leopardy, zielony Abrams, zielony M60, polski Mi-24, Skot, Topas, Pt-76, Asu-85, 2S1, Gaz69, Gaz-66, KrAZ-255, Star 266, Star 660, Uaz van, M151, Lav-25, BTR-152, BTR-70, T-55, M109, BMD-1, Brdm, Bwp-1, Bmp-2, 2D...
...wyliczać dalej?
Polecam spytac Vilasa dzięki komu w ogóle mamy LWP w ArmA, skąd mają pojazdy i czyje mundury i wyposażenie noszą...
Aha, i polecam słownik w celu sprawdzenia słowa ignorant w powyzszym kontekście
Nie wiem, płacą Ci za włażenie w dupę czy z przyjemności tak robisz?
Jonez napisał(a):Twoje addony
w 100%...
Jonez napisał(a):I dziękujemy za moda
Z przyjemnością i do usług
-------
ojej
i zabrano mi żólty kolorek
nie zapomnijcie mi tylko jeszcze bana dać
no i bannerka nie wzięliście
nie wiem chłopaki, blokowanie kogoś na gg, zabieranie członkostwa modu bez ustalenia to gimnazjalne metody...
Vilas zastanów się w świetle tego co dziś zaszło na BI kto Ci dobrze zyczył a kto był ponoć przeciwko Tobie... bo masz problemy z tym co białe a co czarne...
a to ze nie przyklasnąłem w publicznym bluzganiu i nie polecałem Ci wczoraj pisania tego za co zamknięto nam topic na BI - oceń sam
amen