Teraz jest Pt 04 lip, 2025 16:35

Marcin_BM - postęp prac

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostŚr 13 paź, 2004 14:25

Alderous, ja tego wcale nie neguję, wręcz przeciwnie - tex rozmaitych skinów broni [ tych niestandardowych, tudzież z Fusion Packa, bo te ze zwykłego CS'a były conajmniej nie imponujące... chyba, że mowa o CS: CZ :] ] do CS'a wymiatają.... po prostu, stwierdziłem, że tex mi się kojarzą z CS'em i byłem w pewnym stopniu ciekaw czy mam rację.

Marcin - great work :twisted:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostŚr 13 paź, 2004 16:06

Małą sugestia co do twojej pracy- wydaj te addony :D

Rapcio

Cywil

Cywil

PostŚr 13 paź, 2004 16:58

Tylko ja mam jeszcze jedną koncepcję dla Socoma.... Zrób jeszcze wersje dla staroświeckich bez tłumika i laserowego celownika :twisted:
No i w pizdu....

Jon

Generał

Generał

PostŚr 13 paź, 2004 17:00

Poprawka, Marcin, grałeś może w Hostile Intent? Taki HL'owy Rainbow Six :twisted: Genialny mod, a tex i modele broni podobne[j jakości] do tych twoich. Tam również są te Mp5, PSG1 i Spas12 [ Którego to się nie uświadczy w CS, w sumie tak samo jak PSG1 (bez skinów) ], więc jak to jest? :]

PS: Kiedy premiera? :)

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostŚr 13 paź, 2004 19:42

Poprawka, Marcin, grałeś może w Hostile Intent? Taki HL'owy Rainbow Six Genialny mod, a tex i modele broni podobne[j jakości] do tych twoich. Tam również są te Mp5, PSG1 i Spas12 [ Którego to się nie uświadczy w CS, w sumie tak samo jak PSG1 (bez skinów) ], więc jak to jest?

Nie grałem , tekstury znalazłem w pojedynczych plikach broni (skinów)które można ściągnąć z wielu stron ...
Jonez jak poszukasz to zauważysz że jes mnóstwo broni do CS'a które używa tych samych tekstur a różni sie małymi detalami .

[DODANE]

¦ciągnełem Fusion Packa i znalazłem w nim pare fajnych tekstur które umożliwią zrobienie paru dodadkowych giwer H&K . Oczywiście jeśli uzyskam zgode na użycie owych tekstur...
Co do uzykiwania zgód to w skinach które miały readme widniało na końcu takie coś :

***NOTE***
This model is not to be used for financial gain of anykind, it is distributed on the internet as a free package. You may include it in any custom model pack, as long as it is credited correctly to the authors or alterers concerned. But you may not include it in anypack that is for resale or to make a profit, without the express permission of the authors & or alterers of the model. The same goes for any included addons ie sprites,
sounds & vgui menus.

A i tu zwracam się sie do Was z pytaniem . Co mam zrobić jak w readme podane są xywki a nie ma adresow email , na stronach tez czesto nie ma ...
Co mam robić ?? ?? ??

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 11:54

Powiedz mi Marcin_Bm, czy będe mógł żołnierzy od BAsu lub żołnierzyu z jakiegoś innego Addonu uzbroic w te Cudowne MP-5 ???? :] ( PS. Jeśli pytanie jest dla was banalne to sie nie smiejcie dopiero zaczynam pracować z Edytorem misji... :P )

PS. Potrzebuje tych Mp5 u jakichkoliwek żołnierzy a,merykańskich ( chyba BAS'u będą najlepsi :] )
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Jon

Generał

Generał

PostCz 14 paź, 2004 12:10

Tak, oczywiście, że będziesz mógł ich w nie uzbroić :] Każdą jednostkę możesz uzbroić w dowolną broń, czy to z addonu, czy zwykłą...

PS: ¦miech byłby tu bardzo nie na miejscu, każdy z nas tak zaczynał :]

~ Ronald Reagan

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 14 paź, 2004 12:45

Dziękuje bardzo :]
PS. Własnie zaczynam robić własną Kampanię... Mam świetny soundtrack do niej...
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 14 paź, 2004 12:58

Marcin_BM napisał(a):
***NOTE***
This model is not to be used for financial gain of anykind, it is distributed on the internet as a free package. You may include it in any custom model pack, as long as it is credited correctly to the authors or alterers concerned. But you may not include it in anypack that is for resale or to make a profit, without the express permission of the authors & or alterers of the model. The same goes for any included addons ie sprites,
sounds & vgui menus.

A i tu zwracam się sie do Was z pytaniem . Co mam zrobić jak w readme podane są xywki a nie ma adresow email , na stronach tez czesto nie ma ...
Co mam robić ?? ?? ??

To co jest napisane - możesz je użyć o ile w readme zawrzesz informację skąd są tekstury i przede wszystkim kto je wykonał. Najlepiej przepisać tą notkę do readme tak, że osoba która będzie chciała coś robić z tymi teksturami, będzie wiedziała że nie może ich użyć w celach komercyjnych (jakbyś podał tylko ksywki autorów to ktoś mógłby je np. sprzedać nie wiedząc, że autorzy sobie tego nie życzą).

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostCz 14 paź, 2004 22:54

FN P90 SKOÑCZONY

Właśnie skończyłem prace nad P90 , oto pare fotek :

P90SD fot.1
P90SD fot.2
P90SD fot.3
P90 fot.1
P90 fot.1
P90 fot.1

Komentarze mile widziane... :]

P.S Mam do Was proźbę , mianowicie szukam osoby która chciała by zrobić modele optyki do moich giwer. Chętni na GG...

SiD

Major

Major

PostPt 15 paź, 2004 09:05

kurde przydała by sięinan animacja do broni krótszych.

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 15 paź, 2004 09:59

SiD napisał(a):kurde przydała by sięinan animacja do broni krótszych.

I tak jest dobrze - dłoń nie "wnika" w broń :]

Na miejscu BIS zmodyfikował bym engine tak by animacja trzymania broni zależała od niej tzn. była zapisana w addonie broni. Obecnie animacje zależą od addonu człowieka tj. nieco inny zestaw animacji ma żołnierz i cywil.

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPt 15 paź, 2004 19:35

Mam do Was pytanie , mianowicie chciałbym wydać bete paka FN (P90 i FiveSeven)
,jak mam to zrobić ??
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

HAV

PostPt 15 paź, 2004 19:46

Najlepiej wrzucić na jakiś swój serek, bo o ile mi wiadomo my nie wrzucamy bet na nasz ser (no chyba, że coś się w tej sprawie zmieniło, a o czym nie wiem) :)

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPt 15 paź, 2004 20:03

Najlepiej wrzucić na jakiś swój serek, bo o ile mi wiadomo my nie wrzucamy bet na nasz ser (no chyba, że coś się w tej sprawie zmieniło, a o czym nie wiem)

A finalne ??
Bo jak skończe H&K paka to on moze zajmowac z 10mb :(
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint