Poprawka, Marcin, grałeś może w Hostile Intent? Taki HL'owy Rainbow Six Genialny mod, a tex i modele broni podobne[j jakości] do tych twoich. Tam również są te Mp5, PSG1 i Spas12 [ Którego to się nie uświadczy w CS, w sumie tak samo jak PSG1 (bez skinów) ], więc jak to jest?
Nie grałem , tekstury znalazłem w pojedynczych plikach broni (skinów)które można ściągnąć z wielu stron ...
Jonez jak poszukasz to zauważysz że jes mnóstwo broni do CS'a które używa tych samych tekstur a różni sie małymi detalami .
[DODANE]
¦ciągnełem Fusion Packa i znalazłem w nim pare fajnych tekstur które umożliwią zrobienie paru dodadkowych giwer H&K . Oczywiście jeśli uzyskam zgode na użycie owych tekstur...
Co do uzykiwania zgód to w skinach które miały readme widniało na końcu takie coś :
***NOTE***
This model is not to be used for financial gain of anykind, it is distributed on the internet as a free package. You may include it in any custom model pack, as long as it is credited correctly to the authors or alterers concerned. But you may not include it in anypack that is for resale or to make a profit, without the express permission of the authors & or alterers of the model. The same goes for any included addons ie sprites,
sounds & vgui menus.
A i tu zwracam się sie do Was z pytaniem . Co mam zrobić jak w readme podane są xywki a nie ma adresow email , na stronach tez czesto nie ma ...
Co mam robić