postanowiłem założyć ten temat bo coś mnie od dawna męczy a mianowicie dlaczego mimo ze ktoś cośzle zrobi wszyscy mówią ze im sie to podoba że sie ładnie zapowiada ale nigdy nie slyszalem ze : "no widziosz maciek moze następny addon bedzie troche lepszy lecz wiem ile wysiłku wpakowałeś w ten." Nie wiem , może nikt nie chce uraźić twurców ale gdy są zagraniczni i wiadomo iż nie bedzie ich na tym forum to można by pisać szczerze.
DZIEKUJE
prosze o opinie
[HAV] Heh, no fajnie, że się innymi interesujesz, ale mógłbyś też się nami zainteresować i pisać czytelniej O czymś takim jak słownik ortograficzny to już nie wspomnę.
Hmmm. Bo może po prostu po coś coś krytykować jeśli to nie ma szansy obrony? Hmmm, tak serio to nie wiem Ale czasem się zdarza, że mówimy, że np. E, tam, niezaciekawie to wygląda... Looknij do komentarzy na stronce
To jest taki subtelny sposób wyrażania, chęci zobaczenai wersji poprawionej. No cóż prawda jest jaka jest - jeżeli ktoś pisze, że jest BE to wg. niego jest.
Bo w newsach kiedyś się nie wyrażało swych opini. Zresztą po co mówić, że addon jest kiepski, skoro:
A: Każdy lubi co innego.
B: Każdemu podoba się co innego.
C: Często jest to kwestia... erm, jak to się nazywa? Dyskusyjna?
D: Każdy sam ocenia.
E: Po co mówić, że jest kiepski, skoro na screenach to widać?