Teraz jest Pt 04 lip, 2025 09:33

Marcin_BM - postęp prac

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Arika

Major

Major

PostSo 18 gru, 2004 18:20

Marcin_BM napisał(a):
¬le to poszlo napisanie daty premiery :oops:
chodzilo mi o styczen nie o grudzien :oops:

Grunt że wszystko się wyśniło :D

pops

Spammer

Spammer

PostCz 06 sty, 2005 22:12

I jak tam pack :]
Obrazek

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostCz 06 sty, 2005 22:28

Z przyczyn czysto wizualnych musze przerobic wszystkie mp5 co odwlecze date premiery :/ jednak mp5 po prezerobieniu beda duzo bardziej ladniejsze niz te wczesniejsze (zwlaszcza czesc centralna z przelacznikiem rodzaju ognia)
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 12 mar, 2005 19:27

Sorry że tak odkopuje temat ale chciałbym się dowiedzieć jak tam pack ? Został już wydany (może mi umknęło) czy narazie odłożyłeś prace ? Zapowiadało się naprawde nieźle...
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

Jon

Generał

Generał

PostSo 12 mar, 2005 23:10

Podczas ostatniej rozmowy na gg Marcin stwierdził, że max za miesiąc będzie :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostN 13 mar, 2005 11:57

Jak jonez napisał prace będę mógł wznowić po napisaniu matury (bądź jej nie napisaniu) ale to za około miesiąc . Sprawa jest o tyle trudniejsza że nie konwertuje bemyslnie z CS'a tylko każdy model staram się maksymalnie obrobić , zresztą większość modeli bardzo tego wymaga , do tego dochodzi jeszcze objętość paka , więc prosze o cierpliwość .
A oto snajperka HK SL9 w wstępnej fazie przemodelowywania :
http://img194.exs.cx/img194/7310/sl94cf.jpg
[EDIT]

Pare screenów z wcześniejszego projektu który był juz jakis czas temu dokończony i troche go niedawno odswiezylem , screeny w o2 bo najszybciej mi sie je robiło :]
w paku uzylem elementow modeli paku z piechota morska (M249 i modyfikacje), reszta texow z CS , camo pustynne moje ,niektore texy przerobilem z pomoca Offtime , uzylem jeszcze paka INQ "zrob to sam" .
Ze względow ze moim zdaniem jest to addon nie najwyzszych lotow zastanawiam sie nad jego wydaniem ... :/
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
A to pełna lista giwer z tego paka:
M4a1,M4a1/m203,M4sopmod,M4sopmod/m203,mk12mod1,mk23,mp5sd6,mp5n,m16a2,m16a2/m203,m16a4,m16a4/m203,m24sws,m82a3,mk46mod0,mk48mod0,SPW. Do tego pare giwer ma swoja wytlumiona wersje oraz camo pustynne .
Ostatnio edytowano N 20 mar, 2005 23:38 przez Marcin_BM, łącznie edytowano 2 razy
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Jon

Generał

Generał

PostN 20 mar, 2005 22:24

Całkiem fajne, chociaż np. M249 gorsze od Laserowskiego [Lub Sucheya&Earla], co do reszty broni... prezentują się bardzo ładnie [choć niektóre w niektórych miejscach wydają się dość kańciaste...] Bardzo podoba mi się M16a4 :)

PS: Nie działa powiększenie M16a2, a to moja ulubiona giwera.
Ostatnio edytowano N 20 mar, 2005 22:32 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

pops

Spammer

Spammer

PostN 20 mar, 2005 22:28

Marcin_BM napisał(a):Ze względow ze moim zdaniem jest to addon nie najwyzszych lotow zastanawiam sie nad jego wydaniem ... :/

Moze sie komus przydac :) wiec wydaj, pozatym lepszy rydz niz nic :)
Obrazek

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostN 20 mar, 2005 23:41

PS: Nie działa powiększenie M16a2, a to moja ulubiona giwera.

Juz powinno wszystko działać
P.S Co do jakości to to lepiej wygląda w grze, jutro screeny zrobie w OFP

Jon

Generał

Generał

PostPn 21 mar, 2005 11:36

M16astki są piękne =] Z kolei M249 - może to tylko moje odczucie, ale ta "kolba" wymaga jeszcze spoooro pracy :???: Co do wydawania i jakości packa - nie martw się stary, zawsze idzie poprawić i wypuścić update, a ponad to... wiesz ile addonów nie wyszło przez takie podejście? Mniej samokrytyki Marcin! Wielu wiele by dało, by robić tak dobre addony jak Ty...

~ Ronald Reagan

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPn 21 mar, 2005 15:53

Obiecane screeny "in game" :
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

co do m16a2 to sie postaram zeby kolba i przod pasowaly do tekstury jak w m16a2/m203 ...

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostPn 21 mar, 2005 16:23

Hmmm, widzę tu całkiem niezłą robotę, Marcinie. :)

Mam takie pytanie:
Znajduje się w moim posiadaniu taki oto addon. Autor jest nieznany, ale wnioskując po tym, że mam go na dysku od roku czasu, chyba został porzucony przez autora. Jeśli napisać to wprost w readme, to chyba nikt nie będzie miał pretensji.

Sprawiając sprawę jasno, dodatek zawiera:
M24 (4 warianty)
M40A1
SR-25
M82A1
Wszystkie jak na obrazkach w ww. wątku - w kamuflażu. Addon jest niedokończony, a co trzeba zrobić, to:
- config (zrobiłem tymczasowy...)
- dalsze modele LOD
- optyka
Ogólnie rzecz biorąc udało mi się doprowadzić go do stanu in-game, ale wykorzystując tekstury i dźwięki z innych addonów (Laser, INQ, HEP). Trzeba by te zależności zlikwidować. Ogółem, myślę, że to pare dni pracy, ale chyba warto.

Chcę przekazać komuś (doświadczonemu :spoko: ) ten addon, bo sam nie mam czasu, żeby go dokończyć.

Jeśli jesteś zainteresowany, odezwij się na gg.

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 21 mar, 2005 21:02

Marcin nie zastanawiaj się tylko wydawaj !! Te cacuszka w pustynnym wdzianku są prześliczne :D aż się chce z tego do ruskich strzelać :D
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

JaFranek

Major

Major

PostPn 21 mar, 2005 22:20

Naprawde dobra robota. Serio, serio. Przydały by mi sie do pewnego packa jednostek US Army
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Ingram

Major

Major

PostPt 29 kwi, 2005 17:07

No brawo Marcin:) ¦wietna robota:) Strasznie mi się podoba to M249...zawsze miałem słabość do SAW lub Minimi. :)
Wogóle dobra robota.
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint