Jak jonez napisał prace będę mógł wznowić po napisaniu matury (bądź jej nie napisaniu) ale to za około miesiąc . Sprawa jest o tyle trudniejsza że nie konwertuje bemyslnie z CS'a tylko każdy model staram się maksymalnie obrobić , zresztą większość modeli bardzo tego wymaga , do tego dochodzi jeszcze objętość paka , więc prosze o cierpliwość .
A oto snajperka HK SL9 w wstępnej fazie przemodelowywania :
http://img194.exs.cx/img194/7310/sl94cf.jpg
[EDIT]
Pare screenów z wcześniejszego projektu który był juz jakis czas temu dokończony i troche go niedawno odswiezylem , screeny w o2 bo najszybciej mi sie je robiło
w paku uzylem elementow modeli paku z piechota morska (M249 i modyfikacje), reszta texow z CS , camo pustynne moje ,niektore texy przerobilem z pomoca Offtime , uzylem jeszcze paka INQ "zrob to sam" .
Ze względow ze moim zdaniem jest to addon nie najwyzszych lotow zastanawiam sie nad jego wydaniem ...

A to pełna lista giwer z tego paka:
M4a1,M4a1/m203,M4sopmod,M4sopmod/m203,mk12mod1,mk23,mp5sd6,mp5n,m16a2,m16a2/m203,m16a4,m16a4/m203,m24sws,m82a3,mk46mod0,mk48mod0,SPW. Do tego pare giwer ma swoja wytlumiona wersje oraz camo pustynne .
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany