Teraz jest Pt 17 kwi, 2026 11:10

Dyskusja o popularności polskich misji i addonów

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 sty, 2006 18:43

to mogl napisac kazdy z was

zastanawiam sie czy nie postnac siatek i polowek zrodel textur w psd
i wstrzymac wydania addonow dopuki kolo nie przedstawi dowodow lub mnie nie przeprosi za insynuacje.

nie ma litosci dla skór^%$^%$ jak to mawial wielki poeta pan Staszewski Kazimierz....

JaFranek

Major

Major

PostPt 13 sty, 2006 19:01

offtime napisał(a):to mogl napisac kazdy z was

zastanawiam sie czy nie postnac siatek i polowek zrodel textur w psd
i wstrzymac wydania addonow dopuki kolo nie przedstawi dowodow lub mnie nie przeprosi za insynuacje.

nie ma litosci dla skór^%$^%$ jak to mawial wielki poeta pan Staszewski Kazimierz....

Na oficjalne (nie oficjalne zresztą też) przeprosiny to raczej nie masz co liczyć. A nie wydając addonów skrzywdzisz nie tego Gościa tylko osoby które na prawde czekaja na te addony.

Offtopic. W usa ma powstać (lub już powstało) prawo które pozwala na karanie za obrażanie przez internet. Kary nawet do 2 lat więzienia. Niektóży chyba by sie bardzo ucieszyli z wprowadzenia takiego prawa w polsce :P
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 sty, 2006 19:05

[OT]a jak jest niby egzekwowane? :] [/ot]

Grey

Chorąży

Chorąży

PostPt 13 sty, 2006 19:33

Offtime, czytam ten jego komentarz i troche Cie nie rozumiem. Czym tu sie przejmowac. Smieszny gosc i tyle. Zeby jeszcze pisac umial.
Jakis Polak oskarzyl Wachowskich, ze splagiatowali ksiazke jego ojca. Coz... co kraj to obyczaj, ale grunt to zlewac bzdury, bo szkoda wlasnego zdrowia.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

JaFranek

Major

Major

PostPt 13 sty, 2006 19:37

Goose napisał(a):[OT]a jak jest niby egzekwowane? :] [/ot]

A tego to już nie wiem. Ale sporo można zrobić posiadajac Ip danej osoby.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 sty, 2006 20:59

siedziec kolo kupy i wachac tez nie ma co
a dynamiczne ip tylko utrudnia identyfikacje, ale jej nie uniemozliwia, wystarczy email do providera w ktorego zakresie miesci sie dane ip i sprawa zalatwiona,
pomowienia, obrazanie, nagabywanie, spam, troling, to wszystko wystarczy aby provider na wniosek admina zablokowal stronke dla delikwenta

mam swoje powody aby sie przejmowac bezpodstawnymi oskarzeniami
podskakuje mi cisnienie na mysl ze to wlasnie miedzy innymi tacy ludzie czerpia z godzin mojej pracy

w rl mozna sie sadzic o pomowienie
tutaj watpie aby administracja stronki zrobila cokolwiek z tym
no bo po co
i ja tez tak zaczynam myslec
no bo po co, po co mam sie dzielic czymkolwiek z takimi frajerami jak pan R?

a ci ktorzy przy okazji "ucierpia" niech maja pretensje do samego kolesia i do administracji ktora na takie rzeczy pozwala.

ja nie odpuszcze wobec takiego pomowienia, nie po tych wszystkich godzinach jakie spedzilem nad tym modelem.

JaFranek

Major

Major

PostPt 13 sty, 2006 22:08

Troche przesadzasz.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 13 sty, 2006 23:20

Lekcewazysz problem.

JaFranek

Major

Major

PostSo 14 sty, 2006 13:04

Albo ja lekceważę albo Ty wyolbrzymiasz. Może inaczej bym na to spojrzał gdyby to chodziło o mnie.
Dając coś do oceny pod szerszą publikę musisz być nastawiony, że będą i komentarze nie takie, jakie byś chciał.

Przy okazji przypomina mi się sytuacja jak wydałem filmik. Zostałem wtedy oskarżony o plagiat tytułu "Wojna o Wolność". Zamiast się tym przejmować wyziałem gościa. Nawet cieszyłem się, bo dzięki niemu zrobiło się większe zamieszanie wśród mojego filmu :razz: i miałem ubaw z gościa.
To samo radzę Tobie zrobić. Po prostu się nie przejmować.

:idea: Chmyy... Właśnie mi przyszła do głowy nowa myśl. Może to wszystko miało zwiększyć zainteresowanie jednostkami :twisted:. Jak wiadomo mały skandal jest niezłą formą reklamy. :razz: ;-)

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 14 sty, 2006 13:06

za duzo nad tym pracuje, zaczyna to wlasnie przypominac prace, i trace poczucie humoru przy tym.

Grey

Chorąży

Chorąży

PostSo 14 sty, 2006 21:57

Grupa 'Monty Python' tez pracowala a humoru na szczescie nie tracila ;) Mysl o pozytywnych komentarzach. Na chorych psychicznie i sfrustrowanych na tym swiecie lekarstwa nie znajdziesz, wiec najlepiej sie pogodz z ich istnieniem i olej. Zauwaz ze poza Toba nikt nie wzial tego tekstu na powaznie, czyli w ocenie 'publiki' to stek bzdur. W oczach wiekszosci z nas jestes guru jesli chodzi o addony jednostek. Zaloze sie, ze sam tez wysoko oceniasz swoja prace. Wiec naprawde nie ma powodu, abys sie przejmowal jakimis glupimi, niedojrzalymi komentarzami. Bo R nie pisal tego aby cokolwiek udowodnic. Brak w jego komentarzu jakiejkolwiek konstruktywnej mysli.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB

Arika

Major

Major

PostN 15 sty, 2006 02:05

Co do tematu pomówień to gość specjalnie nie odbiega od poziomu niejednego Polaka. Może mniejszej cześci ale hałasu dużo wokół siebie robiącej. Pomówienia to u nas codzienność, wynikające z zawiści i zazdrości i jeszcze gorszych pobudek. A rok pracy w polityce to w tym przekonaniu jeszcze bardziej utwierdził, gdzie nie którzy to chyba wzieli je za ważniejszy element gry politycznej niż merytoryczna dyskusja.

Co gorsze że mimo zagwarantowania w konstytucji nienaruszalności podstawowych godności ludzkich, prawo w tej materii w praktyce nie jest prawie wogóle stosowane. Przewrotnie można je porównać do lex imperfecta, o ile nim jeszcze nie jest :neutral:
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostN 29 sty, 2006 11:06

LOL fajna choreografia :D

Michalofp

Chorąży

Chorąży

PostN 29 sty, 2006 11:35

LOL normalnie jak Backstreet Boys albo jakoś tak :P :twisted:

ag_smith