No cóż, zgadzam się, misja trzyma wysoki poziom, intro oraz outra znakomite, overview (świetny obrazek) i briefing podobnie. ¦wietna oprawa audiowizualna, ścieżki dźwiękowe oraz dialogi mówione. W intrze, na samym końcu pojawia się jeden dialog, którego prawie nie słychać, autor wystarczy, że wzmocni go w Audacity. Misja świetna, aczkolwiek jeszcze nie zdołałem jej skończyć

Dziwny pomysł z pilotem, który wsiada jako pasażer. Popieram Agenta, powinien znajdować się już w śmigłowcu, poza tym, nie wiem dlaczego, ale miał on pusty bak, chyba, że coś przeoczyłem i gdzieś stoi cysterna, którą można go zatankować. Ja zrobiłem tak, że wsiadłem jako pilot do śmigłowca obok (z pełnym bakiem), załadowałem ludzi. A dalej już desant na terytorium wroga i istna rzeź, pierwszy oddział ginie. Po zrzucieniu mojego oddziału i gracza, połączeniu oddziału, w moim kierunku ściągają Rosjanie, spora ilość, jak w BHD i z reguły źle się to dla mnie kończy. Spora ilość rozmaitych skryptów, jednostek. Są jednak błędy, które wymagają poprawy, konieczny będzie update. Widać, że autor poczynił ogromne postępy, porównując "Do boju!" np. z "Ardennes '44 Medell", co na pewno cieszy