Witam...mam troche niestandardowy problem.Mianowicie Jestem posiadaczem Operation flashpoint od dnia jego premiery w polsce,ostatnio postanowilem powrocic po latach na pole bitwy zakupujac platynowa edycje (wraz z dodatkami i resistance w jednym).Odinstalowalem starego orginalnego Flashpointa nastepnie zainstalowalem wyzej wymieniona platynowa edycje (czyli podstawowy Flashpoint plus wszystkie oficjalne addony plus Resistance).Ok odpalam,gram wszystko Tip Top fajnie (ale jak to zawsze bywa chciwosc kazala mi wejsc na stronke Operation Flashpoint center PL i posciagac sobie nowe mody Fdf i CSLA...no bo przeciez mam juz Resistance..)Problem pojawil sie w momencie gdy juz zgralem np Fdf i kiedy chcialem go odpalic po zainstalowaniu w poprawnym katalogu wyskoczyl mi blad ze mod nie moze znalezc pliku operationflashpoint resistance.exe....niestety z tego co widze wersja platynowa nie instaluje resistance jako oddzielnej gry tylko wszystko jakos tak razem z podstawowym flashpointem....no i sie wscieklem ...zucilem monitorem o sciane...matka dostala zawalu a moj kot zucil sie na moja dziewczyne z przerazenia i wydrapal jej oczy...zartuje...ale tak powaznie to nie wiem co mam teraz myslec....wydaje mi sie ze po zakupieniu tej platynowej wersji nie mozna liczyc na mody szukajace pliku resistance.exe bo poprostu go nie ma w katalogu z gra...Bardzo bym prosil o pomoc w tym denerwujacym dylemacie...bo jesli mam racje to wydawcy platynowej wersji powinni popukac sie tak dlugo w czolo zeby wstawili im w miejsce tego pukania platynowa plytke.